Vissa enhetbilder som visas är endast datorgenererade eller vägledande
IBZ27664
3 500 000 €
Hus/Villa Till salu
24 tillgängliga bilder
IBZ27664
3 500 000 €
Hus/Villa Till salu

Nybyggd Hus/Villa med 4 Sovrum med 143m² terrass till salu i Santa Eulalia, Ibiza

 • Sovrum 4
 • Badrum 5
 • Boyta: 532m²
 • Totalyta 1 520m²
 • Terrass 143m²

Denna fastighet är del av LuxuryVillasRocaLlisa Hus/Villor, Santa Eulalia, Ibiza. Visa detaljer om detta bostadsområde och andra fastigheter inom detta bostadsområde

En ny bostadsutveckling på Hus/Villor till salu i Santa Eulalia, Ibiza med ett start pris på 3,100,000 €

Den nya utvecklingen Luxury Villas Roca Llisa ställer till din förfogande denna villa av exceptionell kvalitet i en naturlig miljö, med mycket lugn och avskildhet, men utan att ge upp närheten till staden Ibiza, där du hittar alla typer av tjänster och mycket nära Roca Llisa golfbana.

Utvecklingen sticker ut för sitt exceptionella säkerhetssystem med trippel omkrets, åtkomstkontroll till utvecklingen och ett personligt individuellt säkerhetssystem, allt för att garantera skyddet för sina invånare.

Denna villa är fördelad på bottenvåningen med totalt 4 sovrum, plus den nedre bottenvåningen som rymmer garaget, som kan anpassas för att passa den storlek som ägaren behöver.

Bottenvåningen har tydligt differentierade dag-, natt- och gästområden och alla har oberoende tillgång till poolen och trädgården. Dagsområdet har ett vardagsrum med matsal och kök med öppen planlösning. Alla dess områden är perfekta för att fira evenemang, omge dig med vänner eller helt enkelt spendera tid med din familj.

Arkitekturen i denna villa kännetecknas av en modern design, med en sommarkänsla, men integrerad i den naturliga miljön, med exceptionella material och kvalitetskonstruktion. Den är väldigt ljus tack vare de stora fönstren med dubbla höjder som gör att mycket naturligt ljus kan tränga in, samt en perfekt integration mellan interiör och exteriör. Dessutom kan du njuta av en fantastisk utsikt över den omgivande naturen, utan att ge upp total integritet.

Bland dess egenskaper kan vi lyfta fram dess maximala effektivitetsnivå i förbrukningen av vatten och el, med ett regnvattenuppsamlingssystem, klass A-energicertifiering och ett aerotermiskt system. Det inkluderar ett fullt utrustat kök med en centrumö, fullt utrustade badrum, stora fönster och tak med dubbla höjder samt en infinitypool.

Vänligen kontakta för mer information.

Distribution

Bottenvåning

 • Vardagsrum
 • Öppet kök
 • 4 sovrum
 • 5 badrum

Nedre bottenvåning

 • Garage

Exteriör

 • Trädgård
 • oändlighetsbassäng

Läge

Luxury Villas Roca Llisa-utvecklingen ligger i en magnifik naturlig miljö, omgiven av natur, för att erbjuda sina invånare total lugn och avskildhet; Allt detta utan att ge upp närheten till staden Ibiza, som ger dig alla typer av tjänster som behövs för det dagliga livet, till exempel restauranger, barer, stormarknader eller prestigefyllda skolor.

Det är också perfekt för golfälskare, eftersom det ligger mycket nära den berömda Roca Llisa golfbanan.

Slutligen hittar du den internationella flygplatsen bara 15 kilometer bort.

IBZ27664
3 500 000 €
Hus/Villa Till salu

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA