IBZ50212 1 595 000 € Hus/Villa till salu

Hus/villa med 3 Sovrum till salu i San José, Ibiza

 • Sovrum 3
 • Badrum 3
 • Planlösning 131m²
 • Totalyta 991m²

Fantastisk medelhavsvilla nära Port des Torrent Beach, helrenoverad, med 3 sovrum, 3 badrum, privat pool och vacker trädgård

hus/villa viktigaste huvuddrag

 • Trädgård
 • Swimming pool
 • Parkering
 • Utrustat kök
 • Öppen spis
 • Luftkonditionering
 • Grillplats
 • Chill out plats
 • Planlösning 131m²

Vad du behöver veta om det här hus/villa

Denna unika, helrenoverade nyckelfärdiga fastighet på Ibizas västra kust är en sann pärla, redo att uppfylla alla dina Medelhavsdrömmar och fånga essensen av Ibizas liv.

Så fort du sätter din fot inomhus kommer du genast att charmas av den mysiga inredningen och högkvalitativa material. Villan har totalt 3 sovrum och 3 badrum på 131 m² boyta. Huvudentrén leder in till matsalen, sömlöst ansluten till köket. Ett separat TV-rum finns på bottenvåningen i tornet.

På ena sidan av matsalen hittar du det första sovrummet med eget badrum - som också fungerar som ett gästtoalett, vilket garanterar avskildhet och komfort. Fortsätter du ner i korridoren kommer du att upptäcka det stora sovrummet med eget badrum, klädkammare och privat täckt terrass med utsikt över poolområdet. Det tredje sovrummet, som ligger på första våningen i tornet, nås via en extern trappa. Från takterrassen kan du njuta av en fantastisk utsikt över landsbygden och havsutsikt i fjärran med hisnande solnedgångar.

Beläget på en rymlig tomt på 990 m² erbjuder exteriören lugn, avskildhet och en charmig grön miljö utan grannar som har utsikt över din trädgård. Huvudporten öppnar till en täckt parkeringsplats för flera fordon, vilket garanterar bekvämlighet och säkerhet. Den välskötta trädgården, med frodiga växter och träd, är utrustad med ett fullt anslutet bevattningssystem och kvällsbelysning för enkelt underhåll och en lugn utomhusmiljö, dag och natt.

Poolområdet är den perfekta miljön för sammankomster och avkoppling, perfekt för att njuta med vänner och familj. Med ett mysigt matbord och bekväma loungesängar runt poolen, blandar detta hus moderna bekvämligheter med naturlig skönhet, och erbjuder den perfekta platsen att njuta av Ibizas livsstil. Hela fastigheten är inhägnad för integritet och säkerhet. Flera terrasser runt huset erbjuder olika alternativ för utomhusliv, inklusive en uteplats på baksidan med matplats och öppen spis för mysiga kvällar. Det finns till och med ett förvaringsutrymme för extra funktionalitet.

Oavsett om du letar efter ett permanent hem eller en semesterort, inbjuder Can Torra dig att uppleva Medelhavet när det är som bäst. Tveka inte att boka ett besök hos oss. Denna unika möjlighet är en sann pärla som du helt enkelt måste se om du vill förvandla din medelhavsdröm till verklighet!

Hus/Villa till salu

Extras

Luftkonditionering

Öppen spis

Chill-out område

Trädgård

Parkering

Privat pool

Fullt utrustat kök

Planlösning

Bottenvåning

2 sovrum

2 badrum

Vardagsrum

Matsal

Fullt utrustat kök

Första våningen

1 sovrum

1 badrum

San José, Ibiza: Var den här bostaden är belägen

Perfekt beläget nära Port des Torrent-stranden, med restauranger, stormarknader och många andra bekvämligheter i närheten, erbjuder denna villa enkel tillgång till de mest eftertraktade platserna på ön, såsom Cala Bassa, Cala Comte och Cala Tarida. Njut av de vackra solnedgångarna och en bekväm livsstil på Ibizas västkust.

IBZ50212 1 595 000 € Hus/Villa till salu

Liknande fastigheter till salu i San José

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper