IBZ42715
780 000 €
Lägenhet till salu
IBZ42715
780 000 €
Lägenhet till salu

Excellent lägenhet med 2 Sovrum med 25m² terrass till salu i Ibiza Stad, Ibiza

 • Sovrum 2
 • Badrum 2
 • Planlösning 90m²
 • Terrass 25m²

Utmärkt lägenhet med två sovrum och två badrum i hjärtat av Ibiza Marina, några meter från stranden Talamanca

lägenhet viktigaste huvuddrag

 • Swimming pool
 • Utrustat kök
 • Nära internationella skolor
 • Luftkonditionering
 • Larmsystem
 • Gated Community
 • Dubbla fönster
 • Planlösning 90m²
 • Konstruerat Område 90m²
 • Boende yta 90m²

Vad du behöver veta om den här lägenhet

Denna charmiga lägenhet ligger i en exklusiv urbanisering i Marina Botafoch, ett prestigefyllt område på Ibiza. Dess privilegierade läge utmärker sig för sin närhet till stranden, samt till exklusiva platser som Lío och Pacha, internationellt kända för sin lyxiga atmosfär och underhållning.

Lägenheten består av två sovrum och två badrum, vilket ger ett bekvämt och mysigt utrymme. Huvudrummet har eget badrum, vilket innebär att det har ett eget badrum. Detta erbjuder extra avskildhet och komfort för de boende.

Köket, fullt utrustat med moderna och högkvalitativa apparater, erbjuder en funktionell och estetisk miljö för att laga läckra måltider. Med gott om förvaringsutrymme och gott om bänkskivor är den idealisk för dem som gillar att laga mat och vill ha en dedikerad plats för det.

Matsalen är ett ljust och välkomnande utrymme, designat för underhållning och avkoppling. Med en separat design från köket möjliggör den mer avskildhet och komfort i vardagsrummet. Här kan de boende njuta av stunder av vila, umgås med vänner eller njuta av familjemåltider i en lugn och elegant miljö.

Både huvudsviten och vardagsrummet har direkt tillgång till en stor terrass på 26 kvadratmeter. Från denna terrass kan du beskåda de fridfulla omgivningarna och de vackra trädgårdarna och poolen i urbaniseringen. Det är en perfekt plats att koppla av utomhus, sola eller njuta av måltider utomhus med panoramautsikt.

Sammanfattningsvis kännetecknas denna lägenhet med två sovrum och två badrum i en exklusiv urbanisering av Marina Botafoch av dess närhet till stranden och exklusiva platser som Lío och Pacha. Med ett separat kök och vardagsrum ger den en rymlig och distinkt layout. Dessutom har den en privat terrass som erbjuder utsikt över trädgården och poolen i urbaniseringen, vilket ger en idealisk miljö för att njuta av den exklusiva livsstilen på Ibiza.

Dessutom har både vardagsrummet och huvudrummet direkt tillgång till en rymlig 26 kvadratmeter stor terrass.

Terrassen erbjuder utsikt över trädgården och poolen i urbaniseringen. Det är den perfekta platsen att koppla av utomhus, njuta av medelhavsklimatet och begrunda de lugna och fridfulla omgivningarna.

Själva urbaniseringen har förstklassiga faciliteter, såsom omsorgsfullt designade trädgårdar och en exklusiv pool för boende. Dessa gemensamma utrymmen ger en lugn och sofistikerad miljö, perfekt för att vila och njuta av stunder av fritid.

Sammanfattningsvis utmärker sig denna lägenhet med två sovrum och två badrum i en exklusiv urbanisering av Marina Botafoch för sin närhet till stranden och emblematiska platser som Lío och Pacha. Denna lägenhet erbjuder en elegant och bekväm livsstil i en av de mest exklusiva destinationerna på Ibiza.

Lägenhet till salu
IBZ42715 Lägenhet till salu

Planlösning

 • allt i en anläggning
  • kök
  • vardagsrum - matsal med utgång till terrassen
  • dubbelrum
  • komplett badrum
  • master bedroom svit med tillgång till terrassen

Ibiza stad, Ibiza: Var den här bostaden är belägen

Marina Botafoch är ett prestigefyllt område beläget på ön Ibiza, på Balearerna, Spanien. Det är känt för sin elegans, lyx och sitt privilegierade läge nära Ibizas småbåtshamn.

Denna exklusiva småbåtshamn ligger några minuter från den gamla stadsdelen i Ibiza, även känd som Dalt Vila, och från den berömda stranden Talamanca. Dess närhet till dessa ikoniska platser gör det till en mycket önskad plats för både invånare och besökare.

Marina Botafoch har ett brett utbud av förstklassiga tjänster och bekvämligheter. Det är hem för några av de mest kända och exklusiva nattklubbarna och restaurangerna på ön, som Lío, Pacha och Heart Ibiza. Dessa ställen erbjuder en förstklassig underhållningsupplevelse, med liveshower, musik och ett livligt nattliv.

Förutom nöjesställen har marinan modebutiker, designbutiker, konstgallerier och arkitekturstudior. Det är en referensplats för dem som söker stil och sofistikering.

En av höjdpunkterna i Marina Botafoch är dess småbåtshamn, där du kan hitta lyxyachter och privata båtar. Det är en mötesplats för älskare av hav och vattensporter, såväl som för dem som vill njuta av en exklusiv maritim atmosfär.

Arkitekturen i Marina Botafoch kännetecknas av dess moderna bostadshus och lyxiga bostadsrätter.

Det är en referensplats för dem som letar efter en elegant upplevelse på hög nivå på ön Ibiza.

IBZ42715
780 000 €
Lägenhet till salu

Liknande fastigheter till salu i Ibiza stad

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA