Såld
GIR28799
750 000 €
Hus/Villa Såld
33 tillgängliga bilder
GIR28799
750 000 €
Hus/Villa Såld

hus/villa med 4 Sovrum med 120m² Trädgård till salu i Palau, Girona

  • Sovrum 4
  • Badrum 3
  • Boyta: 302m²
  • Totalyta 400m²
  • Trädgård 120m²

Vackert hus med 4 sovrum med rikligt med naturligt ljus, öppen planlösning, en härlig trädgård med pool, mycket bra beläget i Palau, Girona.

Detta fristående familjehem, som är 271 m² stort, ligger i ett av Palaus bästa områden, bara 500 meter från skolorna, på en lugn återvändsgränd.

Byggnaden byggdes år 2000 och renoverades 2007 och är fördelad på tre våningar.

Huvudvåningen nås från trädgården med en grind som leder till gatan. På denna våning finns en härlig entré, rymligt vardagsrum med öppen spis och fönster från golv till tak med utsikt över trädgården. Ett stort fullt utrustat modernt kök med matplats och skjutdörrar som leder ut till en trevlig uteservering med grill. Ett gästbadrum och trappan som leder ner till garaget kompletterar denna våning.

På första våningen finns ett stort sovrum med eget badrum med fantastisk utsikt över staden och bergen bortom. Ytterligare två dubbelrum och ett enkelrum delar ett andra badrum på denna våning.

På nedre våningen hittar vi garaget som nås från gatan via en gemensam uppfart med de 3 angränsande husen. Det 2 bil garage har också ett gym och tvättstuga.

En stor attraktion för detta hus är den privata trädgården som har en härlig 30 kvm pool och verandaområdet, med en grill. Det perfekta utrymmet för att äta middag utomhus under sommarmånaderna med vänner och familj.

Exclusivity

Fastighet endast tillgänglig med Lucas Fox

Läge

Beläget i bostadsområdet Palau, ett lugnt område nära internationella skolor och olika idrottsplatser, 5 minuters bilresa från Gironas centrum och motorvägen.

Energi Certifikat

Energi Certifikat E

GIR28799
750 000 €
Hus/Villa Såld

Liknande fastigheter till salu i Girona Stad

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA