Reducerat pris
CBR11449
650 000 €
Herrgård Till salu
23 tillgängliga bilder
CBR11449
650 000 €
Herrgård Till salu

Herrgård med 6 Sovrum till salu i El Gironés, Girona

  • Sovrum 6
  • Badrum 1
  • Boyta: 600m²
  • Totalyta 16,1ha

Fantastisk lantgård att renoveras, till försäljning i idylliska landsbygdsområden nära Girona.

Utmärkt möjlighet att köpa en historisk lantgård som redan har strukturellt konsoliderats och med vatten och el. Alla inredningsarbeten samt dörrar och fönster är ännu inte färdiga, så att köparen kan slutföra fastigheten till egen smak och krav.

Fastigheten ligger idealiskt i mitten av landet, omgiven av böljande kullar men bara 1 km från en liten by med en butik, barer och en byskola. Girona centrum ligger 15 minuters bilresa bort och stränderna på Costa Brava kan nås på bara 20 minuter.

Datera tillbaka till 1500-talet, har fastigheten en fantastisk potential att omvandlas till ett 6-sovrums familjehus. Vidare kan en separat lada på 120 m² konverteras till gästboende.

Huset ligger på 16 hektar mark, varav 7 hektar är odlade fält, vilket gör den till en idealisk ryttare. Det finns också härliga platta trädgårdar och fruktträdgårdar,

Denna fastighet är en idealisk första eller andra bostad för alla som söker en fastighet som är både privat och fredlig men med alla bekvämligheter i närheten.

Egenskaper

  • Utsikt över bergen
  • Tidstypisk karaktär
  • I behov av renovering

Distribution

Möjlighet att skapa ett 6-rumsboende och gästboende i ladan.

Läge

Idylisk miljö omgiven av kullar och bara 1 km från en by med en butik, barer och skolor. Girona centrum kan nås med bil på 15 minuter och stranden vid Costa Brava på 20.

CBR11449
650 000 €
Herrgård Till salu

Liknande fastigheter till salu i El Gironés

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA