International
Associate
LFCB595
2,990,000 Hus/Villa Till salu

Utsökt 1600-tals lyxhus på landet till salu, i oslagbart läge i Baix Emporda med vacker muromgärdad trädgård. Fantastiska vyer, lugn lantlig miljö, god tillgång till Girona och Costa Brava

  • Sovrum 5
  • Badrum 5
  • Boyta: 1,200m²
  • Totalyta 5,000m²

Exklusivt Baix Emporda lyxhus till salu. 5 sovrum, separat personalboende, extra tomt med utrymme för att bygga ytterligare 250 m2. Lugn lantlig miljö med vacker muromgärdad Medelhavsträdgård

Denna Baix Emporda lyxgård att köpa befinner sig i utmärkt läge inom 15 km från Girona stad och 20 km från strändernaCosta Brava, i en lugn lantlig miljö i Baix Emporda.

Fastigheten har anor från 1600-talet men genomgick en betydande ombyggnad under 1900- och 2000-talet - då den förvärvade sin slående fasad i kolonialstil.

Huset är ett av områdets enastående lyxfastigheter.

Egenskaper

  • Swimming pool
  • Terrass
  • Trädgård
  • Parkering

Distribution

Huset är uppbyggt på tre plan och distribuerat enligt följande:

Bottenvåning: Entréhall, vintermatsal, kontor, vardagsrum/matsal med stora välvda fönster som ger tillgång till trädgården, litet vardagsrum med öppen spis och original bakugn, vacker vinkällare med glasentrédörr, kök med frukostbar och matsalsbord, gästtoalett, personalboende, inkl. enkelrum, badrum och tvättstuga. Alla boytorna på bottenvåningen har vackra katalanska välvda tak.

Första våningen: Stort mottagningsrum, mastersvit med eget badrum och klädkammare, två dubbelrum med delat badrum, salong med tillgång till två dubbelrum, båda med eget badrum och tillgång till altan med härlig utsikt över trädgården.

Andra våningen: Två stora rum - ett med direkt tillgång till terrassen, komplett badrum, två förråd, sovrum

Annexet, som är anslutet till huset med en båge och åtskilda av en kullerstenpassage, består av en härlig sommarmatsal med grill, öppen spis och täckt altan. På första våningen, som nås via en spiraltrappa, finns en 100 m2 terrass (som för närvarande används som ett gym) med utsikt över trädgården. Även på bottenvåningen i annexet finns olika förrådslokaler och personalboende.

Extras

Gården består av en huvudbyggnad om 900 m2, ett återställt annex om 300 m2 (som för närvarande används som logi för hemhjälpen) och en fantastisk muromgärdad Medelhavsträdgård med pool. Fastigheten har 5000 m2 privat mark, inklusive en separat tomt på baksidan av fastigheten med en 100 m2 stenbyggnad, som lagligt kan förlängas upp till 225 m2.

De anlagda trädgårdarna har en 12m x 5m pool, en stor vattendepå i sten som används för att vattna gräsmattan och en gammal prydnadsdamm.

Läge

Fastigheten är belägen strax utanför en vacker medeltida by i Baix Emporda och har enkel tillgång till kusten, Girona stad och dess internationella flygplats. Den kosmopolitiska staden Barcelona ligger bara 120 km bort.

Utsikten från huset är otrolig, över det grönskande landskapet i Baix Emporda till det fantastiska Torroella de Montgrí berget och klipporna över kuststaden L'Estartit.

Detta är en utsökt Baix Emporda lyxegendom till salu i ett utmärkt läge i Girona provinsen och måste absolut ses på plats!

LFCB595 €2,990,000

Senaste nyheter och analyser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA