International
Associate
LFCB584
5,200,000 Hus/Villa Till salu

Ett otroligt 4-stjärnigt, 23-sovrums boutiquehotell att köpa beläget i den vackra, medeltida byn Baix d'Emporda med god tillgång till Girona stad och stränderna på Costa Brava

  • Sovrum 23
  • Badrum 23
  • Boyta: 2,000m²
  • Totalyta 15,000m²

Fantastiskt beläget boutiquehotell med utmärkta faciliteter inklusive en restaurang, konferensrum, parkering, trädgård och pool. 1.2 ha mark. Tillstånd finns att förlänga fastigheten med ytterligare 1100 m2.

Detta vackra 23 rums boutiquehotell i Girona att köpa ligger i en historisk byggnad från 1300-talet i en av Baix Empordas mest pittoreska och charmiga medeltida byar.

Fastigheten är idealiskt belägen i en av de mest turistiska områdena i Girona provinsen, bara 20 km från den vackra staden Girona och 15 km från de närmaste stränderna på Costa Brava. Hotellet ligger inom 1.2Ha privat mark, njuter av en lugn, pittoresk miljö bara en 2-minuters promenad från byns centrum.

Hotellet, en attraktiv blandning av modern och rustik arkitektur, har 23 rum, inklusive 3 juniorsviter. Alla rum har utsikt över trädgården eller byn och var och ett har sitt eget badrum. Alla rum är utrustade med luftkonditionering, satellit-TV, telefon och ett integrerat musiksystem.

Hotellet erbjuder också en bar, en restaurang med plats för 90 bordskuvert, ett luftkonditionerat vardagsrum med TV och bibliotek och 2 konferensrum med en kapacitet för 15-30 personer.

Hotellet har 1,2 hektar privat mark, inklusive en härlig gräsmatta med stor trädgård och infinitypool.

Det finns tillstånd att utöka fastigheten med ytterligare 1100 m2, och på så sätt se en avsevärt ökad boendekapacitet.

Egenskaper

  • Swimming pool
  • Terrass
  • Trädgård
  • Parkering

Läge

Hotellet är beläget i ett av de mest eftertraktade områdena i Baix Emporda, ofta kallad för "Triangulo de Oro" (Gyllene Triangeln). Området är populärt bland både internationella och lokala besökare och erbjuder ett brett utbud av aktiviteter, bland annat ridning, cykling och golf (det finns 7 golfbanor av hög kvalitet inom 15-45 minuter av fastigheten).

Den vackra, historiska staden Girona ligger 20 km bort, och några av de vackraste stränderna i Costa Brava endast 15 km från fastigheten. Hotellet ligger också inom 1,5 timmars bilresa till tre internationella flygplatser (Barcelona, Perpignan och Girona).
Detta är ett fantastiskt 4-stjärnigt Costa Brava hotell att köpa och måste ses på plats!

LFCB584 €5,200,000

Senaste nyheter och analyser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA