Bild av fastigheten
LFCB673
€ 1,950,000
Herrgård Till salu
48 tillgängliga bilder
LFCB673
€ 1,950,000
Herrgård Till salu

Vackert renoverad Girona lantfastighet till salu med 7 sovrum, 8 badrum och 52ha mark. Inbäddad i bergen i Gavarres Naturpark med vacker utsikt över landskapet och med total avskildhet

  • Sovrum 9
  • Badrum 8
  • Boyta: 986m²
  • Totalyta 52ha

Fantastisk renoverad fastighet | Idyllisk landsbygdsomgivning | Huvudbyggnad och ett 2-sovrums personalhus | Pool | Paddeltennisbana | Annex | 52ha av privat mark - inhägnad | Goda förbindelser till Girona

Detta magnifika Girona lanthus att köpa ligger inbäddat bland kullarna i Gavarres Naturpark, i en naturlig skogsmiljö.

Detta vackert restaurerade gård ligger inom 52 hektar privat mark och ger en perfekt tillflyktsort för en köpare som söker en lantidyll. Åtkomst sker via en 1km spår genom underbar skogsmark. När du väl anländer till fastigheten, erbjuder den allt man kan önska sig och är perfekt utrustad för året runt boende eller som ett exklusivt semesterhem.

Restaureringen av den gamla bondgården har utförts noggrant och grundligt, med endast de originella och bästa materialen - från träbalkar till handgjort kakel. De ursprungliga katalanska valven har bevarats i denna månghundraåriga gård.

Huset har sju sovrum, var och ett med eget badrum. Mastersviten har en egen salong och en jacuzzi. Det finns två stora vardagsrum, ett biljardrum, ett kök med frukost matbord och en matsal, idealiska platser för pampig underhållning.

Utanför finns en stor 20 x 10m saltvattenpool och omklädningsrum. Det finns också en paddeltennisbana, en köksträdgård, flera brunnar och en reservgenerator med gasoil. Längs båda sidorna av fastigheten finns en stor altan med specialbyggd grill och vacker uteservering och loungeområde - perfekt för att njuta av fantastisk utsikt över landskapet.

Vyerna över landskapet är verkligen fantastiska och även då undangömd mitt i landsbygden, ligger Girona stad och dess internationella flygplats mindre än 20 minuter bort med bil - liksom de närmaste stränderna på Costa Brava.

Egenskaper

  • Swimming pool
  • Terrass
  • Trädgård
  • Parkering

Extras

2-sovrums portvaktsbostad

Saltvattenpool 20 x 10

2 privata brunnar

Paddeltennisbana

Elnät

Reservgenerator

Stora terrasser

Örtträdgård och fruktträdgård

Ekonomibyggnader (med potential att göra om till stall)

Omfattande parkering

52ha privat mark - inhägnad

4ha inhägnad anlagd trädgård

Propangas Centralvärme

Fantastisk utsikt över landskapet

Automatisk inkörsport

Distribution

Huvudbyggnaden består av följande:

Bottenvåning: Entréhall, delat mottagningsrum med vacker öppen stenspis, välvda fönster och en mezzanin med åtkomst via en järnspiraltrappa, matsal med plats för 10, fullt utrustat kök med frukostmatplats och tillgång till sommaraltanen; tvättstuga, stort skafferi/vinkällare, stor salong med central öppen spis, biljardrum med bibliotek, stort garage/förråd med direkt tillgång till personal kvartalen (med 2 sovrum, kök och vardagsrum), tre dubbelrum, alla med badrum, gästtoalett.

Också på bottenvåningen finns pool omklädningsrummen för gäster, utrustade med ombytesrum, dusch och WC

Första våningen: Mastersvit med privat salong och badrum (med jacuzzi), ytterligare tre generösa stora dubbelrum

Läge

Denna exklusiva lantegendom till salu i Girona ligger i hjärtat av Les Gavarres Naturpark, ca 6 km från staden Cassa de la Selva och bara 16 km från Girona stad och dess internationella flygplats.

Fastigheten har också utmärkt tillgång till stränderna på Costa Brava i Sant Feliu de Guixols och S'Agaro (26 km) och Barcelona (105 km).

Energi Certifikat

Energi Certifikat G

LFCB673
€1,950,000
Herrgård Till salu

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA