Bild av fastigheten
CBR3125
€ 750,000
Plot Till salu
20 tillgängliga bilder
CBR3125
€ 750,000
Plot Till salu

Herrgård till salu i Baix Emporda, Girona

  • Boyta: 550m²
  • Totalyta 13,200m²

Unikt tillfälle att förvärva en ruin för att återställa på Costa Brava med utsikt över havet och golfbanan. Till salu med restaureringsprojekt.

Ett sällsynt tillfälle att förvärva en autentisk 1700-tals katalansk masia med havsutsikt, som ligger bara några kilometer från närmaste stränder.

Detta fantastiska hus, som kräver fullständig restaurering, ger en investerare möjlighet att bygga en 600 m² stor egendom på en stor tomt på 13.200 m². Fastigheten ligger vid gränsen till den vackra naturparken Les Gavarres och har utsikt över en av regionens bästa golfbanor. Huset ligger bara några kilometer från den livliga kuststaden Playa de Aro och bara 5 minuter med bil från närmaste strand.

Fastigheten kräver fullständig renovering och det finns ett alternativ att köpa gården med ett arkitektoniskt utformat restaureringsprojekt för ett 5-6 sovrums hus. Fastigheten har fantastisk utsikt över havet och bergen, samt utsikt över golfbanan.

Detta är en unik möjlighet för en investerare att förvärva ett fantastiskt 1700-talets läns hus för att återställa på ett privilegierat läge av Baix Emporda.

Egenskaper

  • Havsutsikt
  • Utsikt över bergen
  • I behov av renovering

Distribution

Fastigheten är i ett förstört tillstånd, ombyggnad krävs

Läge

Denna fastighet till salu på Costa Brava ligger i ett lugnt, lyxigt bostadsområde i Playa de Aro, med vacker utsikt. Huset ligger bara 100 meter från närmsta golfbana och 5 minuter med bil från centrum (Playa de Aro) med sin vackra strand, kommersiella centrum, barer, restauranger och sportcenter.

CBR3125
€750,000
Plot Till salu

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA