International
Associate
LFCB561
1,490,000 Hus/Villa Till salu

Autentisk Girona stenfastighet att köpa i en vacker medeltida by i Alt Empordà, bara några kilometer från stränderna på Costa Brava

  • Sovrum 5
  • Badrum 3
  • Boyta: 780m²
  • Totalyta 2,300m²

Girona fastighet till försäljning med stor trädgård, pool, gästhus och vaktmästarstuga

Med anor från 1639, befinner sig denna vackra Girona lantegendom till salu, i utkanten av en av Kataloniens mest autentiska medeltida byar.

Omgiven av böljande landskap i Emporda och bara fem minuter från motorvägen AP7 som förbinder Barcelona med Frankrike och Spaniens större städer, är dess läge idylliskt - och drygt en timme från Barcelona.

Denna rustika Girona egendom att köpa har renoverats av nuvarande ägaren, och bevarar flera originaldetaljer som välvda katalanska tak och valv, med alla sorts moderna bekvämligheter. Huvudbyggnaden är fördelad på två våningar och består av 4 sovrum, 2 badrum, gästtoalett, stor välvd salong (56 m2) med terrass, kontor, lantkök/matsal, spelrum, vardagsrum, stort skafferi och tvättstuga/verktygsrum. Köket leder ut till den privata poolen och terrass med sommarmatsal.

Spannmålsmagasinet har omvandlats till en charmig gäststuga, med stort vardagsrum/matsal med takbjälkar i ek och öppen spis, kök, badrum, stort dubbelrum, vind och täckt terrass med matplats och fantastiska träbjälkar.

I anslutning till dubbelgaraget finns en vaktmästarstudio.

Oljeeldad centralvärme i alla rum, satellit-TV, intercomsystem, genomgående musik/radioinstallation - inklusive i trädgården - och fjärrstyrda elektriska grindar.

Fastigheten är helt inhägnad och i ostört läge.

Egenskaper

  • Swimming pool
  • Terrass
  • Trädgård

Läge

Den vackra staden Girona, erbjuder shopping och mat i världsklass (det är hem till världens högst rankade restaurang, Celler de Can Roca) och historiska skatter. Flera idylliska kustbyar och sandstränder på Costa Brava ligger i närheten och de närmaste skidorterna i Pyrenéerna finns drygt en timme bort. Samtidigt ligger den pulserande staden Barcelona mindre än en timme färd via motorvägen och det planerade höghastighetståget kommer snart att erbjuda ännu snabbare anslutningar till resten av Spanien och Europa - inklusive Barcelona centrum på bara 27 minuter.

Girona fastigheter till salu

LFCB561 €1,490,000

Senaste nyheter och analyser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA