MRB29931
3 375 000 €
Hus/Villa Till salu
27 tillgängliga bilder
MRB29931
3 375 000 €
Hus/Villa Till salu

Excellent hus/villa med 4 Sovrum till salu i Nueva Andalucia, Costa del Sol

 • Sovrum 4
 • Badrum 4
 • Boyta: 305m²
 • Totalyta 1 290m²

Villa renoverad till hög standard med perfekt balans mellan modern komfort och personlighet. Den perfekta egenskapen för att underhålla och njuta av Marbella-livsstilen i Nueva Andalucia.

Det huvudsakliga bostadsutrymmet har utformats med noggrann övervägande för att underhålla och slår samman inomhus med ut. Skjutdörrar av glas leder ut i uteplatsen, där det finns en rymlig sittgrupp med utsikt över golfbanans greener. Manikyrerade gräsmattor sveper runt poolen och mogna träd ramar in trädgården och ger privatlivet till hemmet. Ett barområde är det perfekta området för en drink efter badet.

Det finns ett separat köksutrymme med delar av vita bänkskivor och eleganta svarta skåp, med gott om plats för förberedelser och matlagning. Fullt utrustad med Siemens-apparater och det finns en separat tvättstuga med Bosch-utrustning.

Fastigheten har totalt 4 sovrum, varav 3 ligger på bottenvåningen med privat utsikt över trädgårdsområdena. Alla är inredda med en neutral smak och med inslag av komfort; mjuka möbler, detaljer i trä och rummen är fyllda med mycket ljus från de stora glasfönstren. Varje sovrum har ett eget badrum med golvvärme. Befälhavaren svit ligger på första våningen i fastigheten, med eget badrum och en privat terrass med underbar utsikt över golfbanan. Sätt dig och njut av utsikten över Marbella. Trägolv ger en extra känsla av estetisk värme och komfort.

Denna villa har renoverats till vackra standarder, med en blandning av klassisk arkitektur i medelhavsstil med modern komfort. Sydväst vetter fastigheten till de maximala fördelarna med Medelhavsklimatet och njuter av solnedgången över golfbanans greener. Ligger på en tomt på 1.290m2 och en total byggnad på 305m2, har detta hem stora bostadsutrymmen och gott om terrasser på 303 kvm som integrerar inomhus med ut. Ett kaklat tak ger de neutrala exteriörerna en klassisk spansk touch. När du kommer in i fastigheten finns det parkeringsplats för två bilar och ett anlagt trädgårdsområde planterat med mogna träd.

Egenskaper

 • Luftkonditionering

Distribution

Bottenvåning

 • Vardags- / matrum
 • Kök
 • 3 sovrum med eget badrum
 • Veranda

Övervåning

 • Master sovrum badrum
 • Hall
 • Terrass

Läge

Cerquilla 5 ligger i ett av Marbellas främsta fastighetsområden. La Cerquilla är ett lugnt och privat bostadsområde, byggt graciöst intill Los Naranjos golfbanas lysande greener.

Även om det är ett fridfullt samhälle, ligger La Cerquilla bara några minuter från en topprankad internationell skola, olika golfbanor, restauranger, sportklubbar och en rad 5-stjärniga faciliteter.

Puerto Banus ligger 10 minuters bilresa bort och Malagas flygplats kan nås inom en timme.

MRB29931
3 375 000 €
Hus/Villa Till salu

Liknande fastigheter till salu i Marbella

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA