MRB30547
1 895 000 €
Hus/Villa Till salu
18 tillgängliga bilder
MRB30547
1 895 000 €
Hus/Villa Till salu

Excellent Hus/Villa med 4 Sovrum med 126m² terrass till salu i Nueva Andalucia

  • Sovrum 4
  • Badrum 5
  • Boyta: 366m²
  • Terrass 126m²

En av få villor i det exklusiva området Nueva Andalucía med både havs- och bergsutsikt. Villan ligger några minuter från flera golfbanor inklusive Aloha Golf.

Villan erbjuder gott om plats för familj och vänner med 4 sovrum, 5 badrum och ytterligare en gästtoalett. Ett badrum har också en bastu, som kan användas efter ett trevligt träningspass i villans eget privata gym.

Det finns gott om plats för underhållning i källaren, som också har ett rum som kan användas som ett biorum eller omvandlas till ett annat sovrum. Detta område kan också användas för hushållspersonal. Det finns energieffektiv vattenbaserad golvvärme i hela huset, förutom badrum, som har elektrisk golvvärme. Luftkonditioneringssystemet stöds av en energieffektiv värmepump av märket Daikin, som anses vara det bästa märket på marknaden. Miele köksutrustning och Silestone bänkskiva i köket. Äkta trägolv anpassat efter ett medelhavsklimat.

Fastigheten har badrumsapparater av hög kvalitet från Hansgrohe etc. Trädgården är strategiskt placerad för att optimera havsutsikten och utsikten över Gibraltar. I trädgården hittar du också en stor pool på 44 kvm, lämplig för fritid eller ett dagligt träningspass. Både trädgården och poolen har skapats för att underlätta underhåll så mycket som möjligt, samtidigt som villan ger integritet åt villan. Villan har en bilport för en bil och rymmer upp till ytterligare två bilar.

Möbler ingår inte, men kan säljas separat.

Egenskaper

  • Terrass

Distribution

  • 4 sovrum
  • 5 badrum
  • Gästtoalett
  • Gym

Läge

Villan ligger bara några minuter från flera golfbanor, inklusive Aloha Golf, Los Naranjos och Las Brisas Golf. Några av Spaniens mest välrenommerade skolor, till exempel Aloha College, ligger också några minuter från detta boende. Restauranger och nattliv är tillräckligt nära för att vara tillgängliga när du vill, men ändå på tillräckligt avstånd för att ge dig fullständig lugn och ro.

MRB30547
1 895 000 €
Hus/Villa Till salu

Liknande fastigheter till salu i Marbella

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA