MRB31017
5 995 000 €
Hus/Villa Till salu
17 tillgängliga bilder
MRB31017
5 995 000 €
Hus/Villa Till salu

Excellent hus/villa med 7 Sovrum med 3,210m² Trädgård till salu i Golden Mile

 • Sovrum 7
 • Badrum 8
 • Boyta: 1 322m²
 • Terrass 399m²
 • Trädgård 3 210m²

Beläget i det mycket eftertraktade och exklusiva området Sierra Blanca ovanför Marbellas Golden Mile, erbjuder denna stora lyxvilla med havsutsikt enastående värde i detta område samt förstklassig byggkvalitet.

Belägen på en stor dubbel tomt med gräsmatta och infinitypool, med plats att installera en tennisbana om det behövs, har den sydvästläge villan mycket högt i tak överallt, massiva täckta och otäckta terrasser, stora rum inklusive stora mästare och juniorsviter, en mycket stor trippelhöjd entré med dubbel trappa underjordiskt garage för 6-8 bilar med plats att förlänga för ytterligare 3 bilar, och en mycket imponerande entré med ytterligare parkering för ytterligare 10 bilar.

Det finns också mycket utrymme i källaren för ytterligare underhållningsområden med naturlig natt, liksom två lägenheter som erbjuder samma högkvalitativa gräddmarmorgolv, inredning och golvvärme som resten av huset. Komplett med en höghastighetshiss för 6 personer, golvvärme och varm och kall luftkonditionering i hela och helt fantastisk panoramautsikt över havet från den övre nivån, erbjuder denna fastighet lyxboende i stor skala på detta exklusiva läge bara 2 minuter från Marbella och Golden Mile.

Vid entrén erbjuder entréplanet tre huvudsakliga mottagningsrum inklusive den mycket rymliga huvudsalongen och en separat matsal, som alla leder till en stor täckt terrass och trädgård med bra delvis havsutsikt från vardagsrummet, köket och matplatserna. utmärkt integritet; ett stort fullt utrustat kök med separat skafferi och havsutsikt; kontor; och två gästsvit sviter på bottenvåningen (en öppning direkt mot trädgården).

Övervåningen består av tre sviter med stora sovrum, inklusive en juniormästarsvit och en exceptionell master-svit med eget vardagsrum, två tvåbäddsrum + stor klädkammare och en stor övre terrass med panoramautsikt över havet. Alla sovrum har eget badrum, och master + juniorsviterna erbjuder båda direkt tillgång till den övertäckta terrassen med delvis täckt panoramautsikt över havet.

Källaren består av 2 gästlägenheter med separat vardagsrum, kök och badrum, ett biorum, bodega, ett annat stort rum som är lämpligt för gym och bastu med badrum, och ett mycket stort garage.

Läget, storleken, förstklassiga byggkvaliteten och hisnande havsutsikt från den övre nivån gör detta till en måste-se fastighet med potential att bygga upp till ytterligare 900 kvm på tomten, vilket erbjuder massor av potential för ett gäst- / poolhus etc.

Egenskaper

 • Terrass

Distribution

Ingångsnivå

 • Huvudmottagningsrum
 • Kök med separat skafferi
 • Täckt terrass och trädgård
 • Kontor
 • 2 sviter med gäst sovrum på bottenvåningen

Övervåning

 • 3 sviter med stora sovrum
 • Terrass

Källare

 • 2 gästlägenheter med separat vardagsrum, kök och badrum, ett biorum, bodega, ett annat stort rum som är lämpligt för gym och bastu med badrum

Garage

Läge

Sierra Blanca ligger vid foten av berget La Concha, mer än 300 meter över havet, och är ett av de mest exklusiva områdena kring Marbella. På grund av sitt höga läge har fastigheterna i Sierra Blanca en imponerande utsikt över Medelhavet. Kombinationen av den hisnande utsikten, de varma havsbrisen och de nära belägna bekvämligheterna i centrala Marbella gör Sierra Blanca till en perfekt plats för köp av fastigheter.

MRB31017
5 995 000 €
Hus/Villa Till salu

Liknande fastigheter till salu i Marbella

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA