Bild av fastigheten
Såld
LFCDS175
€ 995,000
Hus/Villa Såld
23 tillgängliga bilder
LFCDS175
€ 995,000
Hus/Villa Såld

Excellent Hus/Villa med 5 Sovrum till salu i Elviria, Costa del Sol

  • Sovrum 5
  • Badrum 4
  • Boyta: 350m²
  • Totalyta 1,296m²

Detta är en mycket elegant villa i ett mycket eftertraktat område i östra Marbella. En modern design med stor uppmärksamhet på detaljer, 5 sovrum, en öppen planlösning, fullt utrustat kök och stor trädgård. Fantastisk utsikt från olika terrasser.

Elegant 5-bädds modern villa till salu i East Marbella.

Layouten är en av de många unika sakerna med den här egenskapen. När du kommer in i Villa hittar du det första ensuite sovrummet på höger sida. När du kommer ner några steg kommer du in i den rymliga öppna loungen / matplatsen med köket till höger med ett ursprungligt sluttande takbjälke. Olika skjutdörrar / fönster ger dig tillgång till teakterrass, trädgårdar och pool. Trädgården runt poolen är platt, men till sidan av huset är den planlagd och stiger till samma nivå som första våningen. Till vänster finns två eleganta sovrum som delar badrum.

Tillbaka till ingången leder en trappa till vänster dig till ett stort trägolv och lysande sovrum, eget badrum med en privat söderläge terrass. Ytterligare trappor tar dig till det rymliga sovrummet och eget badrum med jacuzzi och duschkabin. Fönster från golv till tak erbjuder tillgång till en privat balkong med utsikt över trädgårdarna, till vänster upp ett halvt dussin trappor är ett privat solarium med fantastisk panoramautsikt så långt som ett fält som Gibraltar och Nordafrika.

Denna moderna fastighet har en stor öppen planlösning, matplats och kök med ett ursprungligt sluttande takbjälk och tre av de fem sovrummen ligger på bottenvåningen. Den första våningen har ett stort sovrum med trägolv, eget badrum och en privat terrass med fantastisk havsutsikt. Den andra våningen har ett ännu rymligare sovrum med trägolv, eget badrum med jacuzzi och duschkabin, en privat balkong och trappor som leder till ett fantastiskt solarium. med fantastisk panoramautsikt till ett fält som Gibraltar och Nordafrika.

Det finns också ett garage för 1 bil, en gated drive för ytterligare bilar och en separat tvättstuga. Detta är ett fantastiskt tillfälle att köpa en högkonceptfastighet i ett område nära skolor, affärer, tennisklubbar, gym, golfbanor och några av de finaste stränderna i Marbella.

Egenskaper

  • Havsutsikt
  • Swimming pool
  • Terrass
  • Trädgård
  • Parkering

Extras

Larmsystem

Automatisk bevattning

Havsutsikt

Utsikt över bergen

Fullt utrustat kök

Samtida stil

Simbassäng

Expansiv trädgård

Rymliga terrasser

Söderläge

Garage

Obefläckat tillstånd

Nära bekvämligheter

Distribution

Bottenvåningen består av en öppen planlösning, matplats och kök. 3 sovrum och tillgång till trädgården och poolen.

Den första våningen har 2 sovrum, både ensuite och med privata terrasser.

Läge

El Rosario ligger i östra Marbella, 40 minuter från Malaga internationella flygplats, 5 minuter från centrum av Marbella
och 10 minuter från lyxbåtarna och designerbutikerna i Puerto Banus.

Vid ingången till urbaniseringen finns privata tennisbanor, ett gymnastiksal, stormarknader, restauranger och kaféer. El Rosario är också bekvämt beläget för både spanska och internationella skolor, många golfbanor och en av de finaste naturstränderna vid kusten.

LFCDS175
€995,000
Hus/Villa Såld

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA