EST44669
387 000 €
Plot till salu
EST44669
387 000 €
Plot till salu

Excellent plot till salu i Estepona, Costa del Sol

 • Totalyta 591m²

Upptäck Esteponas sällsynta pärla - en förstklassig bostadstomt i Seghers med fantastisk havsutsikt.

plot viktigaste huvuddrag

 • Utsikt över bergen
 • Trädgård
 • Naturligt ljus
 • Utsikt över staden
 • Panoramautsikt
 • Nybyggd

  Vad du behöver veta om det här plot

  Inbäddat i Esteponas prestigefyllda Seghers-område erbjuder denna exceptionella bostadstomt en unik möjlighet att bygga ditt drömhus. Med en generös storlek på nästan 600m2 och en byggbar yta på 329m2 är denna tomt en av de sista kvarvarande pärlorna i detta eftertraktade område.

  Läget är allt, och den här tomten gör ingen besviken. Beläget inom gångavstånd från stranden, nödvändiga bekvämligheter och den livliga småbåtshamnen, har du allt du behöver utanför dörren. Föreställ dig att promenera längs den pittoreska kusten eller njuta av den livliga atmosfären i Esteponas småbåtshamn, allt inom räckhåll.

  Priset för denna exceptionella tomt inkluderar projektet och en geoteknisk studie av marken, vilket förenklar byggprocessen och säkerställer sinnesfrid

  Plot till salu
  EST44669 Plot till salu

  Extras

  Tomten kommer med den ovärderliga fördelen med ett giltigt bygglov för en enfamiljsvilla, komplett med en infinitypool och en källare för garage. Din vision om det perfekta hemmet är närmare verkligheten än någonsin tidigare.

  Estepona, Costa del Sol: Var den här bostaden är belägen

  Beläget nära den västra änden av Avenida del Carmen, erbjuder detta läge enkel tillgång till ringvägen N340/A7 och mindre än tre kilometer från avfart 153 på motorväg AP7. Dessutom ligger både Málaga-Costa del Sols och Gibraltars internationella flygplatser bara en timmes bilresa bort, vilket förbinder dig utan ansträngning till världen.

  EST44669
  387 000 €
  Plot till salu

  Liknande fastigheter till salu i Estepona

  Inte exakt vad du letar efter?

  Se liknande egenskaper

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  PRENUMERERA PRENUMERERA