EST43715
595 000 €
Hus/Villa till salu
EST43715
595 000 €
Hus/Villa till salu

Nybyggd hus/villa med 3 Sovrum med 22m² terrass till salu i Estepona, Costa del Sol

 • Sovrum 3
 • Badrum 3
 • Planlösning 134m²
 • Terrass 22m²

Helt nytt radhus med tre sovrum med stor terrass, solarium och takfönster, byggt enligt högsta lyxstandard

hus/villa viktigaste huvuddrag

 • Luftkonditionering
 • Larmsystem
 • Grillplats
 • Planlösning 134m²
 • Boende yta 112m²

Vad du behöver veta om det här hus/villa

Välkommen till detta anmärkningsvärda helt nya radhus med tre sovrum, perfekt beläget i hjärtat av Esteponas förtrollande gamla stad. Detta utsökta hem sträcker sig över två våningar och har 2 badrum och en extra toalett för extra bekvämlighet. Omfamna medelhavsstilen medan du njuter av den rymliga terrassen och det hisnande solariumet, som erbjuder panoramautsikt över den omgivande gamla stadsdelen.

Det största sovrummet har också sin egen privata terrass. Dra dig tillbaka till detta fridfulla utrymme, där du kan koppla av, njuta av solen och njuta av den omgivande skönheten.

Ett överflöd av naturligt ljus fyller graciöst varje våning, tack vare ett fängslande takfönster som lyser upp vardagsrummen. Köket, utrustat med toppmoderna vitvaror, har utsikt över en charmig uteplats inomhus, vilket skapar en härlig och inbjudande atmosfär.

Byggt enligt högsta standard, garanterar detta radhus exceptionell kvalitet och hållbarhet. Varje rum är genomtänkt designat för att inkludera inbyggd förvaring, vilket ger både funktionalitet och estetisk tilltalande.

Den verkliga höjdpunkten i denna fastighet är vardagsrummet, som solar sig i det strålande ljuset som strömmar genom takfönstret och kökets uteplats. Denna unika funktion ger hela utrymmet värme och en känsla av öppenhet, vilket gör det till den perfekta miljön för att koppla av med familjen och underhålla vänner.

Med sin perfekta blandning av modern komfort och historisk charm, förkroppsligar detta radhus essensen av Esteponas gamla stadsliv. Missa inte möjligheten att äga denna exceptionella fastighet, där naturligt ljus står i centrum och skapar en oöverträffad livsupplevelse som är både fängslande och fridfull.

Hus/Villa till salu
EST43715 Hus/Villa till salu

Planlösning

Huvudvåning

 • Vardagsrum och matplats
 • Kök
 • Inomhus uteplats
 • Toalett

Första våningen

 • Stora sovrummet
 • Badrum
 • Gästrum

Andra våningen

 • Gästrum
 • Badrum
 • Skylight Lounge
 • Terrass

Tredje våningen

 • Solarium

Estepona, Costa del Sol: Var den här bostaden är belägen

Esteponas gamla stadsdel är en charmig och pittoresk stadsdel som ligger på Spaniens södra kust, i provinsen Malaga, i regionen Andalusien. Genomsyrad av historia och rik på kultur är Esteponas gamla stad en sann pärla som fängslar besökare med sin tidlösa skönhet och traditionella andalusiska charm.

Smala kullerstensgator slingrar sig genom hjärtat av gamla stan, kantade av vitkalkade hus prydda med färgglada blomkrukor, träbalkonger och smidesjärnsgaller, som utstrålar en typisk medelhavsatmosfär. Stadens välbevarade arkitektur speglar dess moriska förflutna, som går tillbaka till 800-talet, såväl som dess efterföljande spanska influenser.

När du promenerar genom de labyrintiska gatorna kommer du att upptäcka gömda torg, pittoreska torg och livfulla bougainvillea-fyllda hörn, vilket skapar en varm och välkomnande atmosfär. Esteponas gamla stad är en fröjd för upptäcktsresande, och erbjuder en mängd butiker, hantverk och lokala marknader, där du kan hitta unika souvenirer och traditionella spanska varor.

Hjärtat av den gamla staden är Plaza de las Flores, ett livligt torg flankerat av kaféer och restauranger, där lokalbefolkningen och besökare möts för att njuta av en kopp kaffe, ett glas vin eller en smak av det andalusiska köket. Torgets tyngdpunkt är en vacker fontän prydd med blommor, vilket bidrar till charmen med denna livliga mötesplats.

En av de utmärkande dragen i Esteponas gamla stadsdel är dess fantastiska väggmålningsstig, som visar upp över 50 storskaliga väggmålningar som pryder fasaderna på byggnader i hela området. Dessa färgglada och imponerande konstverk lägger till en touch av modernitet till den traditionella miljön och skapar en harmonisk blandning av gammalt och nytt.

Esteponas gamla stadsdel har också ett rikt kulturarv, med flera historiska landmärken och sevärdheter. Klocktornet från 1500-talet och kyrkan Los Remedios är framstående landmärken som återspeglar stadens historiska betydelse. Museum of Paleontology, inrymt i det tidigare San Luis-slottet, ger en fascinerande inblick i regionens förhistoriska förflutna.

Stadens strategiska läge längs Costa del Sol erbjuder enkel tillgång till vackra stränder, vilket gör den till en idealisk destination för dem som söker både historisk utforskning och kustnära avkoppling. Esteponas gamla stad är en plats för att njuta av livets lugna tempo, fördjupa dig i spanska traditioner och uppskatta den tidlösa skönheten i denna fängslande andalusiska pärla.

Fastighetens energicertifikat

Fastighetens energicertifikat D

EST43715
595 000 €
Hus/Villa till salu

Liknande fastigheter till salu i Estepona

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA