Bild av fastigheten
CBR21629
€ 1,200,000
Plot Till salu
9 tillgängliga bilder
CBR21629
€ 1,200,000
Plot Till salu

Excellent Plot till salu i Llafranc / Calella / Tamariu, Costa Brava

  • Boyta: 22,249m²

Unik möjlighet för investerare att köpa denna fantastiska tomt med havsutsikt bara 700 meter från Tamariu-stranden.

Tomt på 22 241 m² med havsutsikt och en byggbar yta på 5 200 m², med en total byggbar yta på 6 800 m² inklusive de angränsande områdena. Det ligger bara 700 meter från Tamariu-stranden.

Byggandet av ett hotell med en kategori av 4 eller 5 stjärnor med cirka 100 rum är tillåtet och om så önskas kan byggbarheten ökas med 30% för att bygga anläggningar som kompletterar huvudaktiviteten, till exempel idrottsområden, ett spa eller inomhus slå samman. Det finns också möjlighet att bygga ett underjordiskt golv för parkering.

Det finns ett projekt godkänt av Hilton, anpassat till föreskrifterna enligt rådhuset, som alltid respekterar miljön maximalt. Bestämmelserna gör det också möjligt att anpassa byggnaden för användning som vårdhem.

Läge

Landet ligger mycket nära centrum och stranden i Tamariu, en av de vackraste och mest älskade byarna på Costa Brava för sin lugn, dess vackra strand och dess strandpromenad, som erbjuder en mängd olika restauranger. Det har också de trevliga omgivningarna i tallskogar som gör att du kan utöva sport och andra utomhusaktiviteter.

Tamariu är mycket efterfrågad av nationella och internationella kunder, vilket gör det till en utmärkt långsiktig investeringsmöjlighet.

Den närmaste staden är Palafrugell, bara 5 minuter bort med bil och den imponerande staden Begur ligger bara 7 kilometer bort. Det finns också två utmärkta 18-håls golfbanor inom 15 minuters bilresa från fastigheten: Platja de Pals och Empordá Golf.

Barcelonas flygplats ligger 130 kilometer bort och Girona flygplats ligger bara 45 kilometer bort.

CBR21629
€1,200,000
Plot Till salu

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA