PDA39279
500 000 €
Plot till salu
PDA39279
500 000 €
Plot till salu

Excellent plot till salu i S'Agaró Centro, Costa Brava

 • Totalyta 1 000m²

Fantastisk dubbeltomt för att bygga en stor fristående lyxvilla eller två parhus till salu i en lugn och prestigefylld urbanisering av S'Agaró, mycket nära centrum och den vackra Sant Pol-stranden.

Egenskaper

  Beskrivning av fastigheten

  Denna dubbla byggtomt ligger i ett prestigefyllt bostadsområde i S'Agaró, en av de mest populära städerna på Costa Brava.

  Dessa är två platta tomter, idealiska för att bygga ett stort lyxhus eller två exklusiva parhus, belägna mycket nära, 10 minuters promenad, från den underbara Sant Pol-stranden, i S'Agaró, en av de vackraste i Costa brava. Dessutom, ännu närmare dessa marker kan du hitta alla typer av tjänster såsom gourmetrestauranger, butiker eller cafeterier, bland annat.

  Ett hus byggt här kan ha en vacker trädgård med en privat pool. Du kan bygga ett stort lyxhus med bottenvåningen och första våningen, samt ett halvkällarplan.

  En underbar möjlighet för den som vill bygga ett drömhus vid havet.

  Plot till salu
  PDA39279 Plot till salu

  Distribution

  • 2 plana tomter på vardera 500 m²

  Läge

  Denna tomt är mycket väl belägen i det prestigefyllda bostadsområdet Oest S'Agaró, som ligger 10 minuters promenad från stranden Sant Pol i S'Agaró, en av de vackraste på Costa Brava, samt från restaurangerna och tjänster för befolkningen i S'Agaró och Sant Feliu de Guíxols, några av de största städerna på Costa Brava.

  Denna tomt har alla fördelar med att vara nära centrum av livliga städer, med vackra stränder, alla typer av tjänster och bekvämligheter, och allt detta utan att ge upp lugnet som dess naturliga miljö ger.

  PDA39279
  500 000 €
  Plot till salu

  Liknande fastigheter till salu i S'Agaró Centro

  Inte exakt vad du letar efter?

  Se liknande egenskaper

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  PRENUMERERA PRENUMERERA