PDA38888
916 250 €
Plot till salu
PDA38888
916 250 €
Plot till salu

Excellent plot till salu i S'Agaró Centro, Costa Brava

 • Totalyta 734m²

Parcella Alani är en underbar tomt på 734 m² med möjlighet att bygga en villa på gångavstånd från stranden som ligger i det vackra området S´Agaró.

Egenskaper

  Beskrivning av fastigheten

  Lucas Fox presenterar denna magnifika byggtomt på 734 m². Det är en tomt med plats för att bygga en exklusiv villa med alla moderna funktioner och ge ett förstklassigt hem för att dra nytta av läget så nära stränderna och vikar i S'Agaró, ett verkligt privilegium.

  Detta lugna bostadsområde ligger bara några minuter från Sant Feliu de Guíxols och Platja d´Aro och även inom bekvämt räckhåll från de andra populära semesterorterna på Costa Brava.

  En villa byggd här kan ha en vacker trädgård med en infinitypool med mark och första våningen, plus en nedre våning.

  En underbar möjlighet för den som vill bygga sitt drömhus vid havet.

  Kontakta oss för mer information eller för att boka ett besök.

  Exklusiv Listing

  Fastighet endast tillgänglig med Lucas Fox

  Plot till salu
  PDA38888 Plot till salu

  Distribution

  Byggtomt på 734 m² med möjlighet att bygga en lyxvilla.

  Läge

  Denna fantastiska tomt ligger i ett exceptionellt område i S'Agaró, ett av de mest eftertraktade områdena på Costa Brava. Det ligger bara 5 minuters promenad från den vackra sandstranden Sant Pol, med dess strandpromenad och restauranger, inklusive det 5-stjärniga hotellet Alabriga. Närmaste småbåtshamn ligger bara 1 kilometer bort, i Platja d´Aro, och småbåtshamnen Sant Feliu de Guixols bara 3 km bort.

  Costa Brava erbjuder oändliga möjligheter att njuta av spektakulära landskap, kulinariska läckerheter och sport, från kajakpaddling till golf. Städerna Girona och Barcelona ligger inom räckhåll, och gränsen till Frankrike ligger bara 100 kilometer bort.

  Närmaste flygplats är Girona, 31 kilometer bort, medan Barcelona ligger bara 110 kilometer ner längs kusten, två flygplatser med bra förbindelser.

  PDA38888
  916 250 €
  Plot till salu

  Liknande fastigheter till salu i S'Agaró Centro

  Inte exakt vad du letar efter?

  Se liknande egenskaper

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  PRENUMERERA PRENUMERERA