Reducerat pris
PDA32631
395 000 €
Plot Till salu
PDA32631
395 000 €
Plot Till salu

Excellent plot till salu i S'Agaró Centro, Costa Brava

 • Totalyta 690m²

Fantastisk byggtomt med vacker havsutsikt till salu i en lugn och prestigefylld utveckling av Sant Feliu de Guíxols, och bara 1,5 kilometer från den vackra stranden i Sant Pol, S'Agaró.

Denna tomt att utveckla ligger i det prestigefyllda bostadsområdet Les Bateries, i Sant Feliu de Guíxols, en av de mest populära städerna på Costa Brava.

Det är en platt tomt, perfekt för att bygga ett lyxhus väldigt nära, bara 1,5 kilometer från den underbara stranden Sant Pol, i S'Agaró, en av de vackraste på Costa Brava. Dessutom är det också nära till all sorts service som gourmetrestauranger, butiker eller caféer med flera.

Ett hus byggt här skulle kunna ha en vacker trädgård med pool och havsutsikt från alla delar av huset. Ett stort lyxhus skulle kunna byggas med bottenvåningen och första våningen, samt en nedre våning.

En underbar möjlighet för den som vill bygga sina drömhus vid havet.

Egenskaper

 • Havsutsikt

  Distribution

  • 690 m² tomt

  Läge

  Denna tomt ligger mycket bra i det prestigefyllda bostadskomplexet Les Bateries, med utsikt över havet och bergen och bara 1,5 kilometer från stranden Sant Pol i S'Agaró, en av de vackraste på Costa Brava. samt restauranger och tjänster i staden S'Agaró och Sant Feliu de Guíxols, några av de största städerna på Costa Brava.

  Denna tomt har alla fördelar med att vara nära centrum av livliga städer, med vackra stränder, alla typer av tjänster och bekvämligheter, och allt detta utan att ge upp det lugn som dess naturliga miljö ger.

  PDA32631
  395 000 €
  Plot Till salu

  Liknande fastigheter till salu i S'Agaró Centro

  Inte exakt vad du letar efter?

  Se liknande egenskaper

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  PRENUMERERA PRENUMERERA