Reducerat pris
CBR34664
720 000 €
Plot Till salu
8 tillgängliga bilder
CBR34664
720 000 €
Plot Till salu

Plot till salu i Lloret de Mar / Tossa de Mar, Costa Brava

 • Totalyta 731m²

Frontline tomt med panoramautsikt i Cala Canyelles. Möjlighet att bygga ett hus på ca 270-300 m² med källare plus ett plan.

Detta är en unik möjlighet att förvärva en av Costa Bravas byggtomter vid havet, belägen i det exklusiva området Cala Canyelles, en kort bit från stranden och hamnen i Cala Canyelles.

Tomten ligger i södra änden av bostadskomplexet och erbjuder lugn, avskildhet och fantastisk havsutsikt. Tomten på 731 m² ligger i söderläge.

Det finns fortfarande ett fåtal tomter i frontlinjen att köpa på Costa Brava, och detta är en spännande möjlighet för en köpare att förvärva en förstklassig tomt på ett av de mest exklusiva lägena på den spanska kusten.

Byggnadens egenskaper är följande:

 • Bostäder: 1 hus
 • Maxhöjd: källare plus en våning

Egenskaper

 • Havsutsikt
 • Naturligt ljus
 • Nära internationella skolor
 • Nära transportmedel
 • Utsikt

  Läge

  Lloret de Mar är en stad i regionen La Selva, i provinsen Gerona, belägen vid havet, på Costa Brava. Den har utmärkta stränder med kornig sand och har ett kustnära medelhavsklimat, med mycket mildare temperaturer på grund av havets dämpande termiska effekt.

  Canyellas småbåtshamn är den enda småbåtshamnen i Lloret de Mar, belägen på Canyellas strand, och där medelstora båtar kan förtöjas.

  De närmaste flygplatserna är Girona, 30 kilometer bort, och Barcelona, 75 kilometer bort. Girona flygplats förbinder Lloret de Mar med ett stort antal europeiska städer och har också betydande charterflyg. Barcelonas flygplats är ansluten med reguljära flyg till de största städerna i världen.

  I Lloret de Mar hittar vi två golfbanor och en av de mest kända vattenparkerna i området.

  Lloret de Mar - Fenals gångväg är en av de vackraste promenaderna som kan göras längs Costa Brava.

  CBR34664
  720 000 €
  Plot Till salu

  Liknande fastigheter till salu i Lloret de Mar / Tossa de Mar

  Inte exakt vad du letar efter?

  Se liknande egenskaper

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  PRENUMERERA PRENUMERERA