CBR32549 2 675 000 € Hus/Villa till salu

Nybyggd hus/villa med 4 Sovrum till salu i Sa Riera / Sa Tuna, Costa Brava

  • Sovrum 4
  • Badrum 3
  • Planlösning 329m²
  • Totalyta 646m²

Denna fastighet är del av Albacsari Villas Hus/Villor, Sa Riera / Sa Tuna, Costa Brava.
Visa detaljer om detta bostadsområde och andra fastigheter inom detta bostadsområde

En ny bostadsutveckling på Hus/Villor till salu i Sa Riera / Sa Tuna, Costa Brava med ett start pris på 2,675,000 €

hus/villa viktigaste huvuddrag

  • Planlösning 329m²

Vad du behöver veta om det här hus/villa

Albacsari Villas är en exklusiv nyutveckling av lyxvillor belägna i en privat gated urbanisation. Inbäddat bland pinjeskogar, har Albacsari Villas ett fantastiskt läge på en av de mest pittoreska platserna på Costa Brava med hisnande havsutsikt över Palsbukten mot Medesöarna, Baix Empordàs kust och vidare, mot den karga Cap de Creus. Albacsari Villas ligger bara 15 minuters promenad från den förtrollande fiskebyn Sa Riera med sin vackra sandstrand och bara 10 minuters bilresa från den charmiga byn Begur med sina medeltida gator, butiker och restauranger.

Albacsari Villas ligger i ett gammalt stenbrott på en kulle med utsikt över Sa Riera. Villorna ståtar med en modern stil med betoning på lyx och komfort, och kombinerar sömlöst arkitektur och natur genom att införliva de ursprungliga stenarna från stenbrottet i designen. Villorna drar nytta av högkvalitativa ytbehandlingar med enastående material och banbrytande teknik.

Villornas exteriörer smälter harmoniskt in i den naturliga miljön, med jordnära färger och natursten. Trädgårdarna är designade med hjälp av lokal stenbrott för att blandas med naturens färger, trädgårdarna är anlagda med silverbladiga växter som pryder sluttande naturliga torrstensväggar som ger en fantastisk kontrast till de förstärkta jordterrasserna.

Varje villa har sin egen privata pool och parkeringsplats. Inrednings- och ytbehandlingsdetaljer kan justeras på köparens begäran.

Kontakta oss för mer information.

Hus/Villa till salu

Sa Riera / Sa Tuna, Costa Brava: Var den här bostaden är belägen

Utveckling i en av de mest pittoreska delarna av Costa Brava, 15 minuters promenad till fiskebyn Sa Riera med sin vackra sandstrand och 10 minuters bilresa till Begur, en charmig stad med medeltida gator, butiker och utmärkta restauranger.

CBR32549 2 675 000 € Hus/Villa till salu

Liknande fastigheter till salu i Begur

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper