Bild av fastigheten
Reducerat pris
LFCB1160
3 500 000 €
Hus/Villa Till salu
29 tillgängliga bilder
LFCB1160
3 500 000 €
Hus/Villa Till salu

Exklusiv Costa Brava fastighet att köpa i Begur med fantastisk panoramautsikt över havet. En av Costa Bravas mest enastående lyxfastigheter

 • Sovrum 7
 • Badrum 4
 • Boyta: 658m²
 • Totalyta 9 800m²

Exklusiv Begur lyxfastighet att köpa på en enorm 1 hektar tomt med hisnande panoramautsikt över havet. Total avskildhet, kvalitetsfinish, privat pool, stora terrasser, 7 sovrum. Unikt läge inom gångavstånd till byn

En av Costa Bravas mest enastående fastigheter, är denna utsökta Begur lyxvilla till salu byggd på en av kustens största kustnära tomter i total ostört läge och den allra bästa utsikten Costa Brava har att erbjuda.

Denna sensationella 7-sovrumss fastighet till salu i Begur ligger inom gångavstånd från centrum av byn på en tomt om 9800 m2, i privilegierat söderläge, med långtgående utsikt över Medelhavet och en stor sträcka av den robusta Costa Brava kusten.

Fastigheten har totalrenoverats med en känsla för detaljer med hjälp av kvailtetsmaterial - inklusive tidstypiska ekpaneler från en 1800-tals fransk Château!

Huset är mycket välutrustat, de tre salongerna och alla de stora sovrummen njuter av den fantastiska havsutsikten. Läget är perfekt, och ser till att fastigheten får dagslångt solsken och fullständigt skydd mot de rådande Tramuntana vindarna.

Fastigheten är i traditionell stil med hela fasaden klädd i Begur sten. Inredningen är en elegant blandning av modern och klassisk stil.

Fastigheten är omgiven av stora terrasser och har en vacker uppvärmd infinitypool med vattenfall. Intill poolen, i anslutning till huvudbyggnaden, finns en sommarlounge med bar och grillplats.

Egenskaper

 • Havsutsikt
 • Swimming pool
 • Terrass
 • Trädgård
 • Garagem privada
 • Naturligt ljus
 • Parkering
 • Grillplats
 • Inbyggda garderober
 • Öppen spis
 • Utsikt

Extras

En av Costa Bravas enastående egenskaper , är denna utsökta Begur lyxfastighet att köpa byggda på en av kustens största kustnära tomter åtnjuter fullständig avskildhet och några av de allra bästa utsikt Costa Brava har att erbjuda .

Denna sensationella 7 - sovrum Begur fastigheter till salu ligger på gångavstånd från centrum av byn på en tomt på 9800m2 och har ett privilegierat , söderläge , sluttning med långtgående utsikt över Mediterrenean havet och en stor sträcka av den robusta Costa Brava-kusten .

Fastigheten har totalrenoverats med en obefläckad känsla för detaljer med hjälp av material av högsta kvalitet - inklusive ursprungliga ek paneler från en 19th Century fransk Chateau .

Huset är mycket välutrustade . Alla tre mottagning rum och alla de viktigaste sovrummen njuta av den fantastiska havsutsikten . Inriktningen är perfekt , att se till att fastigheten får dagslånga solsken och fullständigt skydd mot den rådande Tramuntana vind .

Fastigheten är traditionell stil med hela fasaden klädd i Begur sten . Inredningen är en elegant blandning av modern och klassisk .

Fastigheten är omgiven av stora terrasser och har en vacker , uppvärmd infinity pool med vattenkaskad. Bredvid poolen , i anslutning till huvudbyggnaden , är vid poolen sommar lounge med bar och grillplats .

- Sju sovrum (inklusive en tjänst sovrum )

- Fyra badrum

- Tre mottagningsrum

- Fullt utrustat modernt kök

- Sommar lounge med bar och grill

- Dubbelgarage

- Infinity pool

- Centralvärme

- Automatiska bevattnings

- Trygghetslarm

- Dubbelruta

Distribution

Fastigheten är byggd på två plan och fördels enligt följande:

Bottenvåning: Entréhall, salong med träpaneler och öppen spis, sommarlounge med bar, grill och matplats, gästtoalett, matsal, modernt utrustat kök med induktionshäll, grovkök, mottagningsrum, personalrum med badrum

Första våningen: Sovrum med klädkammarområde, stort lyxigt badrum och tillgång till terrassen, tre dubbelrum med havsutsikt och tillgång till terrassen, stort badrum (med dusch), dubbelrum, badrum, stort dubbelt gästrum med tillgång till terrassen;

Exteriör: Dubbelgarage, uppvärmd infinitypool, sittgrupp med panoramautsikt över havet

Läge

Denna magnifika Begur villa att köpa är ligger i oslagbart läge inom gångavstånd från byns centrum och bara 40 km från den närmaste internationella flygplatsen (Girona). Barcelona stad ligger bara 120 km bort och den franska gränsen 60 km.

Huset ligger minuters bilresa från några av Costa Bravas vackraste vikar och stränder, inklusive Aiguablava, Sa Riera, Sa Tuna, Tamariu, Llafranc och Calella de Palafrugell.

Denna exklusiva Costa Brava fastighet till salu är en av kustens mest enastående lyxvillor och måste ses på plats.

Costa Brava lyxobjekt till salu

LFCB1160
3 500 000 €
Hus/Villa Till salu

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA