Såld
LFCB267
1 100 000 €
Hus/Villa såld
LFCB267
1 100 000 €
Hus/Villa såld

Excellent hus/villa med 4 Sovrum till salu i Aiguablava, Costa Brava

  • Sovrum 4
  • Badrum 3
  • Planlösning 242m²
  • Totalyta 850m²

Exceptionell designer villa till salu med utsikt över den exklusiva bukten Aiguablava på Costa Brava - magnifik havsutsikt, lugnt läge, fullständig integritet

hus/villa viktigaste huvuddrag

  • Havsutsikt
  • Trädgård
  • Terrass
  • Swimming pool
  • Parkering
  • Planlösning 242m²

Vad du behöver veta om det här hus/villa

En utmärkt modern Begur-villa att köpa i den exklusiva bostadsområdet Ses Costes och njuter av vidsträckta, sydliga vyer över Aiguablava-bukten och längre längs Costa Brava-kusten . Fastigheten presenterades i The New York Times i september 2009.

Villan är byggd på en sluttning i en lugn bostadsområde bara 3 km från den vackra medeltida staden Begur och bara 3,5 km från Aiguablava-stranden. Utsikten från fastigheten är bland de bästa i hela Costa Brava och huset har utformats för att säkerställa att dessa är fullt maximerade från alla de viktigaste vardagsrum och terrasser.

Arkitekturen är en attraktiv blandning av glas, polerad betong och rikt träslag och material av finaste kvalitet har använts hela tiden. Fastigheten slutfördes sommaren 2008.

Hus/Villa såld
LFCB267 Hus/Villa såld

Extras

4 sovrum; 3 badrum; golvvärme på bottenvåningen; designradiatorer på första våningen och bottenvåningen; solpaneler (driva varmvattenanläggningen); polerade betonggolv; koppartak; inbyggda garderober i alla sovrum; automatisk bevattning av trädgården; infinity-pool; bilport; havsutsikt

Planlösning

Huset är byggt på en tomt på 850m2 och har 242m2 bostadsyta byggd över tre nivåer. Distributionen är som följer:

Ingångsnivå: Entréhall; gästtoalett; garderob; fullt utrustat modernt kök med Bosch-apparater och induktionshäll; skafferi; öppen planlösning vardagsrum / matsal med takhöjd med dubbels höjd och tillgång till en stor täckt terrass för uteservering (med trappor som leder till poolen); dubbelrum med eget badrum och omklädningsrum

Första våningen: Mezzanine-bibliotek / studieområde; badrum; dubbelrum med tillgång till stor terrass

Nedre bottenvåningen: Två sovrum med dubbelsäng (med tillgång till poolen) och ett familjebadrum

Exteriör: Uppfart med automatisk grind och parkering för 4 bilar; 6m x 3m infinity-pool med trägräsmatta; anlagd trädgård med medelhavsväxter

Stora gliddörrar från tak till golv till terrasserna säkerställer att fastigheten får gott naturligt ljus. Bottenvåningen badrum med badrum och vardagsrummet har båda vackra bildfönster, inramar den fantastiska havsutsikten.

Aiguablava, Costa Brava: Var den här bostaden är belägen

Aiguablava är ett av de mest exklusiva områdena på Costa Brava. Med en sydlig orientering är fastigheterna i Ses Costes-boendet skyddade från de nordliga vindarna och området har ett unikt mikroklimat under året med temperaturer upp till 3 - 4 grader högre än andra områden runt Begur.

Huset ligger bara 5 minuters bilresa från affärer, barer och restauranger i Begur och mindre än fem minuters bilresa från några av de bästa stränderna på Costa Brava.

Fastigheten ligger också inom 10 km från tre utmärkta 18-håls golfbanor. Det finns verkligen ett brett urval av både inlands- och vattenbaserade aktiviteter i detta område, inklusive dykning, kajakpaddling, segling, vindsurfing, cykling, ridning, klättring och vandring. Pyrenéernas närmaste skidbackar ligger bara en timmes 25 minuters bilresa bort.

Denna vackra Aiguablava fastighet att köpa skulle göra ett underbart fritidshus eller verkligen en primär bostad för någon som vill flytta till området.

Se mer Begur fastigheter att köpa .

Vägbeskrivning:

Begur: 3 km

Aiguablava strand: 3,5 km

Pals: 9 km

Girona: 50 km

Girona flygplats: 60 km

Perpignan flygplats: 115 km

Barcelona: 130 km

LFCB267
1 100 000 €
Hus/Villa såld

Liknande fastigheter till salu i Begur

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA