Vissa enhetbilder som visas är endast datorgenererade eller vägledande
Såld
JAV29811
460 000 €
Lägenhet Såld
36 tillgängliga bilder
JAV29811
460 000 €
Lägenhet Såld

Nybyggd Lägenhet med 3 Sovrum till salu i La Sella, Costa Blanca

 • Sovrum 3
 • Badrum 2
 • Boyta: 334m²

Denna fastighet är del av JAV29799 Lägenheter, La Sella, Costa Blanca. Visa detaljer om detta bostadsområde och andra fastigheter inom detta bostadsområde

En ny bostadsutveckling på Lägenheter till salu i La Sella, Costa Blanca

Att känna sig omfamnad av naturen, sitta på terrassen och njuta av underbar havsutsikt, att vara bredvid en utmärkt golfbana och ett stenkast från stora turiststäder är det som väntar på dig på Golf Suites La Sella.

Lägenheter med 3 sovrum, alla med tillgång till en terrass för att få ut det mesta av solljuset och Medelhavet, ett kök som öppnar upp till vardagsrummet/matsalen som också öppnar upp mot en veranda på terrassen, små detaljer som gör dessa lägenheter unika.

Vi vet att komfort och energieffektivitet är kärnvärden i ett hem, så på Golf Suites La Sella. Utrustad med golvvärme, luftkonditionering med varmt/kallt system via luftkanaler, varmt vatten med Ecodan, ett energieffektivt hybridsystem, förstklassiga elektriska apparater ingår, teknisk belysning, larm, ventilationssystem, hemautomation och hiss.

Det perfekta komplementet till dessa underbara lägenheter är deras gemensamma utrymmen, utrymmen där du bara kan koppla av, njuta av utomhus, med utomhuspooler, trädgård och wellness i varje byggnad. Samt övervakning dygnet runt på hela resorten, en golfbana med 27 hål designad av José María Olazabal, ett femstjärnigt hotell Marriott La Sella med eget spa, gym, restauranger, lyx för ett fåtal utvalda.

Egenskaper

 • Terrass
 • Gym
 • Gemensam terrass
 • Larm
 • Luftkonditionering
 • Nybyggd
 • Säkerhet
 • Utrustat kök

Extras

golvvärme
luftkonditionering med ett varmt / kallt system via luftkanaler
första klassens elektriska apparater ingår
teknisk belysning
larm
ventilationssystem
hemautomation
Gemensamma områden, utrymmen där du bara kan koppla av, njuta av naturen, med utomhuspooler, trädgård och wellness i varje byggnad. Förutom 24/7 övervakning på hela orten, en golfbana med 27 hål.

Läge

Golf Suites La Sellais på La Sella Golf Resort, ett privilegierat område på Costa Blanca, som ligger bara 15 minuter med bil från centrum av Denia. Dess läge intill Montgós naturpark gör att du kan njuta av en unik natur och fantastisk havsutsikt.

Förutom det utmärkta läget kan du dra nytta av resortens egna tjänster, som gör att du kan utöva sporter som golf, padel, ridning och vandring/vandring. Samt tjänsterna från det femstjärniga Hotel Marriott La Sella, med flera restauranger, spa, hälsocenter, gym och ett komplett schema med aktiviteter.

Vi kan inte utelämna de oändliga valen av fritid, gastronomi, shopping, vattensporter och stränder som finns tillgängliga i grannstäderna Denia, Javea, kosmopolitiska städer som lever 365 dagar om året.

JAV29811
460 000 €
Lägenhet Såld

Liknande fastigheter till salu i La Sella

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA