Vissa enhetbilder som visas är endast datorgenererade eller vägledande
JAV29836
331 420 €
Lägenhet Till salu
52 tillgängliga bilder
JAV29836
331 420 €
Lägenhet Till salu

Nybyggd Lägenhet med 2 Sovrum till salu i Jávea, Costa Blanca

  • Sovrum 2
  • Badrum 2
  • Boyta: 179m²

Denna fastighet är del av JAV29831 Lägenheter, Cumbre del Sol, Costa Blanca. Visa detaljer om detta bostadsområde och andra fastigheter inom detta bostadsområde

Nybyggda lägenheter med modern arkitektur, med 2 sovrum och 2 badrum, kök öppet till vardagsrummet, med olika modeller att välja mellan, terrass och trädgård på bottenvåningen och solarium på övervåningen.

Nybyggda lägenheter med en modern arkitektur, med 2 sovrum och 2 badrum, kök öppet till vardagsrummet, med olika modeller att välja mellan, terrass och trädgård på bottenvåningen och solarium på översta våningen, alla fördelade för att göra utnyttja det mesta av utrymmet, utnyttja Medelhavsljuset och erbjuda ett plus av komfort varje dag.
Utrustningen i lägenheterna är också inriktad på komfort med golvvärme, varm och kall luftkonditionering med ledningar med termostat i vardagsrummet, varmvatten från Altherma-systemet, elektriska apparater ingår och ett dekorationsprojekt för att ge dem stil och värme.
De gemensamma områdena är utformade för att koppla av och njuta av som en familj, med pool omgiven av stora terrasser för att njuta av solen, lekplats för barn, social club, trädgårdar och parkeringsplatser.

Egenskaper

  • Balkong
  • Larm
  • Luftkonditionering
  • Nybyggd
  • Utrustat kök

Extras

Varm och kall luftkonditionering

Elektriska apparater

Golvvärme

Solarium

Gemensam pool

Gemensamma terrasser

Läge

Dessa lägenheter ligger inom kort avstånd till Cala del Llebeig, den urbana kärnan i Moraira och alla tjänster som Residential Resort Cumbre del Sol är utrustad med.

Energi Certifikat

Energi Certifikat B

JAV29836
331 420 €
Lägenhet Till salu

Liknande fastigheter till salu i Jávea

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA