Vissa enhetbilder som visas är endast datorgenererade eller vägledande
JAV29808
450 000 €
Lägenhet Till salu
34 tillgängliga bilder
JAV29808
450 000 €
Lägenhet Till salu

Nybyggd Lägenhet med 3 Sovrum till salu i Jávea, Costa Blanca

 • Sovrum 3
 • Badrum 2
 • Boyta: 311m²

Denna fastighet är del av JAV29799 Lägenheter, Jávea, Costa Blanca. Visa detaljer om detta bostadsområde och andra fastigheter inom detta bostadsområde

En ny bostadsutveckling på Lägenheter till salu i Jávea, Costa Blanca

Att känna sig omfamnad av naturen, sitta på terrassen och njuta av underbar havsutsikt, att vara bredvid en utmärkt golfbana och ett stenkast från stora turiststäder är vad som väntar på dig på Golf Suites La Sella.

Lägenheter med 3 sovrum, alla med tillgång till en terrass för att få ut det mesta av solljuset och Medelhavet, ett kök som öppnar upp mot vardags- / matrummet som också öppnar upp till en veranda på terrassen, små detaljer som gör dessa lägenheter unika.

Vi vet att komfort och energieffektivitet är kärnvärden i ett hem så på Golf Suites La Sella. Utrustad med golvvärme, luftkonditionering med ett varmt / kallt system via luftkanaler, varmvatten med Ecodan, ett energieffektivt hybridsystem, första klassens elektriska apparater ingår, teknisk belysning, larm, ventilationssystem, hemautomation och hiss.

Det perfekta komplementet till dessa underbara lägenheter är deras gemensamma utrymmen, utrymmen där du bara kan koppla av, njuta av utomhus, med utomhuspooler, trädgård och wellness i varje byggnad. Förutom 24/7 övervakning på hela orten, en golfbana med 27 hål designade av José MaríaOlazabal, ett femstjärnigt hotell Marriott La Sella med eget spa, gym, restauranger, en lyx för några få utvalda.

Egenskaper

 • Terrass
 • Gym
 • Gemensam terrass
 • Larm
 • Luftkonditionering
 • Nybyggd
 • Säkerhet
 • Utrustat kök

Extras

golvvärme
luftkonditionering med ett varmt / kallt system via luftkanaler
första klassens elektriska apparater ingår
teknisk belysning
larm
ventilationssystem
hemautomation
Gemensamma områden, utrymmen där du bara kan koppla av, njuta av naturen, med utomhuspooler, trädgård och wellness i varje byggnad. Förutom 24/7 övervakning på hela orten, en golfbana med 27 hål.

Läge

Golf Suites La Sellais på La Sella Golf Resort, ett privilegierat område på Costa Blanca, som ligger bara 15 minuter med bil från centrum av Denia. Dess läge intill Montgós naturpark gör att du kan njuta av unik natur och fantastisk havsutsikt.

Förutom det utmärkta läget kan du utnyttja anläggningens egna tjänster så att du kan träna sporter som golf, pádel, ridning och vandring / vandring. Förutom de tjänster som tillhandahålls av det femstjärniga Hotel Marriott La Sella, med flera restauranger, spa, wellness, gym och ett komplett schema för aktiviteter.

Vi kan inte utesluta de oändliga valen av fritid, gastronomi, shopping, vattensporter och stränder som finns i närliggande städer Denia, Javea, kosmopolitiska städer som lever 365 dagar om året.

JAV29808
450 000 €
Lägenhet Till salu

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA