JAV33813
750 000 €
Hus/Villa Till salu
9 tillgängliga bilder
JAV33813
750 000 €
Hus/Villa Till salu

Hus/villa med 3 Sovrum till salu i Jávea, Costa Blanca

 • Sovrum 3
 • Badrum 2

NY LISTNING: Ett vackert, modernt hus, i felfritt skick, söderläge, privat och inte förbises. Det ligger i ett litet, prestigefyllt bostadsområde i Javea, gångavstånd till ett antal restauranger, stranden La Barraca, Cala de Portitxol och Mirador La Falzia (utkiksplatsen erbjuder enastående utsikt över havet och kusten). Det huvudsakliga boendet är fördelat på ett plan, plus ett stort master bedroom med eget badrum på övervåningen.

Entrén leder till ett rymligt vardagsrum och matplats, som har en öppen spis med vedeldare. Loungen leder direkt till en L-formad naya (den täckta terrassen), 10 meter x 5 meter pool och en rymlig terrass runt poolen. Bredvid matsalen finns det fullt utrustade köket, ett separat grovkök och direkt tillgång till en annan öppen terrass och trädgården från vardagsrummet och grovköket.

Hallen leder till ett dubbelrum (med inbyggda garderober) och den har direkt tillgång till terrassen och poolen. Det finns ett familjeduschrum med en underdel och två handfat. I slutet av hallen finns ytterligare ett mycket stort och tilltalande sovrum (med högt i tak), inbyggda garderober och direkt tillgång till terrassen och poolen. Bredvid loungen och i hallen som leder till sovrummen finns en gästtoalett

På övervåningen finns ett mycket stort sovrum med inbyggda garderober. Detta har direkt tillgång till en härlig terrass med öppen utsikt. Det finns ett eget badrum med hörnbadkar, duschkabin och handfat med två handfat.

Trädgården är vackert underhållen och den har många mogna växter, palmer och diverse fruktträd, rymliga öppna terrasser, den L-formade täckta terrassen (naya) och en duschkabin bredvid poolen. En elmotoriserad grind leder till en attraktiv carport (för två bilar).

Under husets huvudnivå finns ett stort område som är användbart för förvaring (det finns 6 rum). En del av detta skulle kunna utvecklas till ytterligare boende. I hallen och på huvudplanet finns ett extra skåp, användbart för förvaring, eller alternativt kan denna plats användas för att skapa tillgång för att bygga en intern trappa som skulle förena de två nivåerna.

EXTRA: Golvvärme med gas, luftkonditionering i två av sovrummen, persiana persienner på alla fönster och dörrar, PVC-dubbelglasfönster, ett larmsystem, nätgas (en stor gemensam tank) som levereras unikt till denna lilla urbanisering.

Egenskaper

 • Swimming pool
 • Trädgård
 • Parkering
 • Dubbla fönster
 • Luftkonditionering
 • Uppvärmning
 • Utrustat kök
 • Utsikt
 • Konstruerat Område 213m²
JAV33813
750 000 €
Hus/Villa Till salu

Liknande fastigheter till salu i Jávea

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA