Bild av fastigheten
JAV27854
780 000 €
Hus/Villa Till salu
25 tillgängliga bilder
JAV27854
780 000 €
Hus/Villa Till salu

Excellent Hus/Villa med 5 Sovrum till salu i Jávea, Costa Blanca

  • Sovrum 5
  • Badrum 6
  • Boyta: 405m²
  • Totalyta 12 287m²

Fantastisk fastighet med fantastisk utsikt, inbäddat mellan apelsinlundarna och bara 1,5 km från centrum av den charmiga byn Benidoleig

Denna underbara egendom är otroligt privat och lugn; du kan njuta av fågelsången mellan klockorna i bykyrkans klockor och det mesta av den stora tomten är hem för obefläckat omhändertagna över 500 citrus- och avokadoträd.

En imponerande, svepande uppfart leder till parkeringsområdet; med gott om parkering för upp till 10 fordon. Härifrån öppnar den imponerande ytterdörren upp till det rymliga vardags- / matrummet med öppen spis med vedspis och tillgång till poolterrassen och köket. Köket har varit otroligt väl utformat för att inkludera toppmoderna apparater, LED-underbelysning, dubbla handfat, osmosvattenfiltersystem och en bekväm central ö. Det finns ett separat tvättstuga, en gästtoalett och ett dubbelrum (för närvarande används som kontor) på bottenvåningen.

På första våningen finns de fyra andra dubbelrummen, som alla har eget badrum, inklusive master-sviten som har sitt eget omklädningsrum, eget badrum och Juliet-balkongen med utsikt över poolen med den spektakulära bakgrunden av kullarna som omger dalen och till och med en avlägsen glimt av havet!

Underbyggnaden var en gång ett stort garage, men har nyligen använts som en verkstad med förvaringsutrymme, plus ett biorum / gym och kan lätt omvandlas till en separat lägenhet. Grunden är också på plats för en inomhuspool.

Fastighetens exteriör är lika imponerande med fokuspunkten att den 10x5m söderläge poolen med uppvärmd nedsänkt jacuzzi. Det finns ett charmigt poolhus med fullt utrustat kök, spelrum och badrum, som kan användas som separat boende, och erbjuder en härlig trä "naya" täckt terrass; den perfekta fristaden att äta eller koppla av precis vid poolen. Det finns också en enorm vattenfunktion, en fotbollsplan / tennisbana, nedsänkt studsmatta och gräsmattor. Fruktträdgården använder ett jordbruksvattensystem, medan huset har el- och 3-fas elanslutningar.

Girona-dalen i Marina Alta ligger 10 minuters promenad till centrum av byn Benidoleig med restauranger och lokala bekvämligheter och 20 minuters bilresa till den större staden Dénia med sandstränder, slott och hamn.

Egenskaper

  • Tennisbana
  • Dubbla fönster
  • Larm
  • Luftkonditionering
  • Öppen spis
  • Tvättstuga
JAV27854
780 000 €
Hus/Villa Till salu

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA