SVA29854
Pris vid förfrågan
Gård/Lantfastighet Till salu
10 tillgängliga bilder
SVA29854
Pris vid förfrågan
Gård/Lantfastighet Till salu

Gård/lantfastighet till salu i Cadiz / Jerez, Spanien

 • Totalyta 150,0ha

150 hektar stor gård med områden för ett lyxhotell, villor för villor, ett ridcenter och en farbar reservoar i Arcos de la Frontera, Cádiz.

Denna egendom, mitt i en av de vackraste dalarna i Andalusien och vid stranden av Guadalcacín II-reservoaren, med 150 hektar yta, ger ett utmärkt tillfälle att njuta av en privat och exklusiv tillflykt i en lantlig miljö med enkel åtkomst till andra aktivitetscentra. Ett naturligt paradis för dem som vill uppleva en hög nivå av välbefinnande och njuta av naturen som bäst.

Ägaren har utformat ett projekt för denna egendom som riktar sig till naturälskare, idrottshästavel och hästtävling, som erhåller de nödvändiga tillstånden från de olika myndigheterna för utveckling av 140 hektar yta i tre olika områden som ger en unik möjlighet att skapa en oslagbart komplex.

Omgiven av golfbanor, jakt och kultur är det strategiskt beläget på vägen till de mest prestigefyllda internationella ridklubbarna. Från Oliva Nova med MET, passerar Marbella, Estepona, Sotogrande, Montenmedio, Arcos de la Frontera (vårt projekt), Sevilla och Villamoura.

Sedan projektets början har de naturliga skatterna i miljön och de rikedomar som jorden erbjuder respekterats och bevarats.

Både riktlinjerna för utformning av byggnader såväl som riktlinjer för grönområden och vägbyggen beskrivs i planeringsförhållandena för att säkerställa att arkitektoniska och miljömässiga standarder alltid respekteras.

Projektet planerades på detta sätt: 90 hektar bostadsområde, 41 hektar idrottsområde och 9 hektar hotellområde.

Bostadsområdet består av 6 gårdar på 15 hektar vardera, där ägaren kan utveckla sin jordbruksverksamhet och bygga en 500 m² andalusisk bondgård.

Det har utformats i harmoni med ett landsbygdsliv och med naturen, men upprätthåller det moderna livets bekvämligheter. När man bygger ett hus på denna egendom är det fritt att göra det enligt sina egna önskemål och idéer. Konstruktionen och anläggningen är dock bundna av vissa begränsningar för att bevara gårdens kvalitet, naturliga och öppna standarder. På begäran har fastigheten ett urval av starkt rekommenderade och certifierade arkitekter, entreprenörer, dekoratörer och andra byggnads- och hem- och trädgårdsarbetare.

Fastigheten har utsikt och direkt tillgång till vattnet (Guadalccín II-reservoaren) samt till polofälten och sportområdet.

800 Hm Guadalcacín II-reservoaren är den tredje största i Andalusien och dess fritidsanvändning regleras av den andalusiska vattenmyndigheten.

Golfälskare och jägare kommer att uppskatta närheten och tillgången till båda sporterna. I Arcos Gardens, 8 km från gården, finns en utmärkt 18-håls golfbana.

Kontakta oss för mer information eller för att ordna ett besök.

Egenskaper

  Läge

  Gården ligger i hjärtat av provinsen Cádiz, 11 km från Arcos de la Frontera, den första av rutten till de vita byarna i Andalusien.

  Det ligger 68 km från den historiska staden Cádiz, med sina underbara stränder som sträcker sig söderut längs Costa de la Luz. En unik plats som görs ännu bättre genom dess närhet till nordost och söder till Costa del Sol.

  De internationella flygplatserna ligger i Malaga, Sevilla och Jerez, detta är det närmaste, 41 km västerut.

  Flygplatser

  • Jerez 41,2 km
  • Gibraltar 90,7 km
  • Sevilla 99,5 km
  • Malaga 186 km

  Hamnar

  • Cádiz 68,1 km
  • Algeciras 94,5 km
  • Sotogrande 116 km
  • Banús 143km
  SVA29854
  Pris vid förfrågan
  Gård/Lantfastighet Till salu

  Liknande fastigheter till salu i Cadiz / Jerez

  Inte exakt vad du letar efter?

  Se liknande egenskaper

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  PRENUMERERA PRENUMERERA