SIT21166
979 000 €
Plot Till salu
7 tillgängliga bilder
SIT21166
979 000 €
Plot Till salu

Plot till salu i Vallpineda, Barcelona

  • Boyta: 1 161m²

Spektakulär 1.161 m² söderläge tomt till salu med panoramautsikt över Medelhavet på en av de bästa platserna i Vallpineda, Sitges.

Denna exklusiva tomt på cirka 1,161 m² har en av de bästa platserna i bostadsområdet Vallpineda i Sitges.

Det erbjuder en spektakulär frontvy av Medelhavet och dess storlek gör det möjligt att bygga ett hus med generösa dimensioner på cirka 465 m² fördelat på 2 våningar (+ en källare). Dessutom skulle det vara möjligt att lägga till en extrabyggnad på 40 m². Fastigheten har en fasad på 19 meter. (Enligt regler klassificeras tomten som delområde 15a och med en uppskattad lutning på 30-50%.)

För närvarande finns det ett litet hus på cirka 270 m² och ett garage som skulle behöva totalrenoveras eller rivas. Därför säljs fastigheten som en tomt utan att ta hänsyn till befintliga byggnader.

Med få tomter med havsutsikt i området är detta ett unikt och intressant tillfälle att bygga ditt drömhem på ett oslagbart läge.

Kontakta oss för mer information eller för att ordna ett besök.

Läge

Det här är ett fantastiskt tillfälle att köpa en fastighet nära havet och samtidigt behålla en aspekt av integritet i ett lugnt område. Det är 15 minuters promenad till Sitges centrum och dess vackra stränder där du hittar många butiker och bra transportförbindelser.

Den mycket önskvärda gated community of Vallpineda erbjuder säkerhet, restauranger, idrottsanläggningar, en internationell skola, en livsmedelsbutik och ett ridcenter. Det är gångavstånd till Sitges centrum med bra transportförbindelser till Barcelona, och det finns en regelbunden busstrafik.

SIT21166
979 000 €
Plot Till salu

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA