SIT1295
650 000 €
Plot Till salu
6 tillgängliga bilder
SIT1295
650 000 €
Plot Till salu

plot till salu i Vallpineda, Barcelona

  • Boyta: 600m²
  • Totalyta 1 133m²

Väl belägen tomt i bostadsområdet Santa Barbara med vacker utsikt över havet och bergen och bara 5 minuter från Sitges med bil.

Detta är ett utmärkt tillfälle att förvärva en tomt i området Santa Barbara i Sitges.

Tomten har attraktiv utsikt över havet och bergen och ligger bara 5 minuter från Sitges med bil, mycket nära motorvägen och internationella skolor.

Möjlighet till ett fristående enfamiljshusprojekt upp till 600 m2 med två våningar plus en källare med havsutsikt från bottenvåningen.

Egenskaper

  • Havsutsikt

Distribution

  • Stor tomt
  • Havsutsikt
  • Utsikt över bergen
  • Möjlighet att bygga ett hus
  • God tillgång till Sitges, internationella skolor, golfbana och motorväg

Läge

Santa Barbara är en lugn bostadsutveckling som ligger bara 10 minuter från Sitges centrum.

Sitges är en liten stad cirka 40 km söder om Barcelona som är känd över hela världen för sin filmfestival och karneval. Det ligger i en vacker miljö mellan bergen i den omgivande naturparken Garraf och Medelhavet. Sitges är känt för sina populära stränder, gastronomi, nattklubbar, golfbanor, marinor och historiska platser.

Sitges är känt som St Tropez of Spain och Lucas Fox erbjuder hela utbudet av fastigheter till salu från lyxiga villor med pooler och havsutsikt i utvecklingen av Vallpineda, La Levantina, Montgavina, Quint Mar och Santa Barbara, och hus och första linjen herrgårdar i strandområdena Terramar och Vinyet, till kvalitetslägenheter och takvåningar i Sitges centrum och avancerad utveckling som Parc del Mar.

Sedan slutet av 1800-talet har Sitges varit en fristad för konstnärer och författare och det är fortfarande en dynamisk kulturell oas som bygger sin ekonomi på turism och kultur.

Fokus på infrastruktur av hög kvalitet och boende på hög nivå har förvandlat Sitges till en förstklassig destination vilket gör Sitges fastigheter till en bra långsiktig fastighetsinvestering.

Sitges är en mycket internationell stad. Nästan 35% av dess invånare kommer från Nederländerna, Storbritannien, Frankrike och Skandinavien och många av deras barn går på de internationella skolorna. En viktig anledning till populariteten för Sitges fastigheter bland utländska köpare är dess närhet till Barcelonas stad med väg och tåg och Barcelonas internationella flygplats.

Se andra fastigheter till salu i Sitges.

SIT1295
650 000 €
Plot Till salu

Liknande fastigheter till salu i Sitges

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA