Bild av fastigheten
Reserverad
SIT25867
1 200 000 €
Hus/Villa Till salu
36 tillgängliga bilder
SIT25867
1 200 000 €
Hus/Villa Till salu

Hus/Villa med 10 Sovrum till salu i Sant Pere Ribes, Barcelona

  • Sovrum 10
  • Badrum 4
  • Boyta: 1 000m²
  • Totalyta 70 000m²

Lantgård med turistlicens och enorm försäljningspotential bara 3 kilometer från Sitges.

Lantgård med nästan 7 hektar mark och en bebyggd yta på mer än 1000 m² i olika byggnader. Det är ett unikt lantgård på grund av dess utmärkta läge i en by Sant Pere de Ribes, inom gångavstånd från alla tjänster och bara 3 kilometer från Sitges.

För närvarande har den tre byggnader som är i gott skick och ytterligare två som kräver en totalrenovering, men den har stor potential för renovering och vackra ursprungliga arkitektoniska detaljer.

Huvudbyggnaden täcker en bebyggd yta på cirka 450 m², som är uppdelad mellan huvudbyggnaden som renoveras, ett andra hus utan renovering och ett tredje mindre hus på cirka 80 m² som kallas fristaden. De tre husen kan vara anslutna till varandra, men har separata ingångar för att garantera större integritet.

Bredvid huvudbyggnaden finns en andra byggnad som heter Gallinero (hönshuset). Det är också helt restaurerat och har stora fönster och trätak som skapar en mycket mysig atmosfär. Det har en bebyggd yta på 182 m² och har vacker utsikt över bergen från verandaen. Den har ett rymligt vardagsrum med matplats och kök i öppen planlösning, tre dubbelrum och ett stort komplett badrum.

Den tredje byggnaden på cirka 230 m² renoveras inte och den kan göras till två eller tre bostäder eller som ett gemensamt utrymme.

Detta lanthus är unikt på grund av sin ålder, dess storlek och särskilt dess läge, vilket gör det lätt att komma åt alla tjänster. Det har stor potential att bli ett litet hotell eller ett B&B. Det är en unik möjlighet, eftersom ett hem med dessa egenskaper sällan finns på marknaden.

Vänligen kontakta oss för mer information eller för att besöka denna lantgård.

Läge

Sant Pere är en stad med en äkta katalansk karaktär som erbjuder lokala butiker, barer och restauranger och en friluftsmarknad på fredagar.

Du kan också njuta av en vacker promenad genom vingårdarna eller längs flodbädden i omgivningen, några minuters promenad från huset.

Staden Sitges ligger bara 5 minuter bort. En bussförbindelse förbinder Sant Pere de Ribes med Sitges och flygplatsen, liksom med Vilanova, en charmig kuststad 5 kilometer bort. Barcelona ligger 45 minuter bort med buss och det finns till och med nattbusslinjer med en passeringsfrekvens varje timme som förbinder båda städerna.

SIT25867
1 200 000 €
Hus/Villa Till salu

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA