Bild av fastigheten
Reducerat pris
LFS6501
1 480 000 €
Hus/Villa Till salu
19 tillgängliga bilder
LFS6501
1 480 000 €
Hus/Villa Till salu

Grupp av 4 charmiga historiska lanthus med ett 1000 år gammalt försvarstorn mitt bland vackra vingårdar, endast 15 minuter från Sitges

  • Sovrum 15
  • Badrum 7
  • Boyta: 725m²
  • Totalyta 1 360m²

Vacker lantfastighet med 4 helrenoverade hus mitt i den fantastiska vinregionen Penedès, men nära till Sitges och dess vackra stränder.

Denna fantastiska egendom nära Sitges består av 4 gamla hus som erbjuds i perfekt skick och som totalrenoverats för ett par år sedan.

Fastigheten har en saltvattenpool och stor parkering.

De nuvarande ägarna har en framgångsrik semesteruthyrningsverksamhet som bringar in en årlig inkomst om cirka 80 000 €.

Egenskaper

  • Swimming pool
  • Terrass
  • Parkering
  • Hyrlicens

Extras

- 1000 år gammalt torn

- Helt operativ semesteruthyrningsverksamhet

- Vackra vyer

- Nära Sitges

- Klinkergolv

- Exponerade träbjälkar

- Hantverkarmaterial

- Centralvärme

- Saltvattenpool

- 2 grillplatser

Distribution

Fastigheten består av fyra separata hus:

HUS 12

- 190 m²

- 4 sovrum

- 2 badrum

HUS 14

- 156 m²

- 4 sovrum

- 2 badrum

HUS 16

- 134 m²

- 3 sovrum

- 1 badrum

HUS 18

- 245 m²

- 4 sovrum

- 2 badrum

Läge

Den här fastigheten ligger mitt bland vackra vingårdar på kanten av en liten Penedès by och endast en 15 minuters bilresa från Sitges.

Sitges är en underbart charmig liten stad ca 40 kilometer sydväst om Barcelona, världskänd för sin filmfestival och karneval. Belägen i en vacker miljö mellan bergen i det kringliggande naturparken Garraf och Medelhavet. Sitges är känt för sina populära stränder, gastronomi, nattklubbar, golfbanor, marinor och historiska platser.

Sitges är känd som Spanska St Tropez med ett stort utbud exklusiva fastigheter. Sedan slutet av 1800-talet har Sitges varit en tillflyktsort för konstnärer och författare, och anses vara en kulturell oas, och baserar sin ekonomi på turism och kultur.

Kvalitativ infrastruktur och exklusivt boende har omvandlats Sitges till en förstklassig destination och samtidigt gjort Sitges egendomar till utmärkta långsiktiga fastighetsinvesteringar.

Sitges är en mycket internationell stad där nästan 35 % av invånarna kommer från Nederländerna, Storbritannien, Frankrike och Skandinavien och många av deras barn går i internationella skolor. En viktig anledning till populariteten av Sitges fastigheter bland utländska köpare är dess närhet till Barcelona med bil och tåg samt till Barcelonas internationella flygplats.

Visa fler fastigheter till salu i Sitges

LFS6501
1 480 000 €
Hus/Villa Till salu

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA