LFS6190 1 100 000 € Herrgård till salu

Vacker gård till salu i den vackra vinproducerande Penedès regionen

  • Sovrum 7
  • Badrum 4
  • Planlösning 376m²
  • Totalyta 4 800m²

Underbart hus med många tidstypiska detaljer, en stor trädgård och en swimmingpool. Endast 30 minuters bilresa från Sitges

herrgård viktigaste huvuddrag

  • Trädgård
  • Terrass
  • Swimming pool
  • Parkering
  • Planlösning 376m²

Vad du behöver veta om det här herrgård

Detta vackra lanthus till salu i hjärtat av den vinproducerande Penedès regionen belägen i en lantlig miljö omgiven av vinodlingar, med få grannar.

Fastigheten har renoverats smakfullt och kombinerar originaldetaljer med moderna inslag. Det finns en stor trädgård, pool, täckt grillplats och fantastisk utsikt över bergen och vinodlingarna.

Det finns möjlighet att utöka boytan, och fastigheten erbjuder även ett separat fristående annex.

Herrgård till salu

Extras

- Terrakottamosaik

- Synliga träbjälkar

- Tjocka stenväggar

- 2 stora eldstäder

- Stor trädgård

- Simbassäng

- Täckt grillplats

- Modernt kök

- Möjlighet att utöka boytan

- Separat annex

- Golvvärme i kök och badrum

Planlösning

Bottenvåning:

- Modernt kök

- 2 stora sällskapsrum med egen eldstad

- Rymlig hall

- WC

Första våningen:

- 5 stora dubbelrum byggda runt en ljus hall

- 2 moderna badrum

- Separat fristående 2-sovrums annex

Penedès, Barcelona: Var den här bostaden är belägen

Detta är en typisk katalansk Masia (gård) nära Vilafranca del Penedès. Med vacker utsikt över bergen och vingårdar i en lugn lantlig miljö omgiven av vinodlingar, med få grannar i närheten.

25 minuter från Sitges

45 minuter från Barcelona flygplats

Sitges är en underbart charmig liten stad ca 40 kilometer sydväst om Barcelona, världskänd för sin filmfestival och karneval. Belägen i en vacker miljö mellan bergen i den kringliggande naturparken Garraf och Medelhavet. Sitges är känt för sina populära stränder, gastronomi, nattklubbar, golfbanor, marinor och historiska platser.

Sitges är känd som Spanska St Tropez med ett stort utbud exklusiva fastigheter. Lucas Fox har ett fantastiskt urval Sitges fastigheter från lyxiga Sitges villor till salu med pooler och havsutsikt i utvecklingarna Vallpineda, La Levantina, Montgavina, Quint Mar och Santa Barbara, till hus och herrgårdar i första linjen till salu i Sitges i de strandnära områdena Terramar och Vinyet, till exklusiva lägenheter och takvåningar att köpa i Sitges centrum och lyxutvecklingar som Parc del Mar.

Sedan slutet av 1800-talet har Sitges varit en tillflyktsort för konstnärer och författare, och anses vara en kulturell oas, och baserar sin ekonomi på turism och kultur. Kvalitativ infrastruktur och exklusivt boende har omvandlats Sitges till en förstklassig destination och samtidigt gjort Sitges egendomar till utmärkta långsiktiga fastighetsinvesteringar.

Sitges är en mycket internationell stad där nästan 35% av invånarna kommer från Nederländerna, Storbritannien, Frankrike och Skandinavien och många av deras barn går i internationella skolor. En viktig anledning till populariteten av Sitges fastigheter bland utländska köpare är dess närhet till Barcelona med bil och tåg samt till Barcelonas internationella flygplats.

LFS6190 1 100 000 € Herrgård till salu

Liknande fastigheter till salu i Sitges

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper