Vissa enhetbilder som visas är endast datorgenererade eller vägledande
SIT29018
215 000 €
Lägenhet Till salu
14 tillgängliga bilder
SIT29018
215 000 €
Lägenhet Till salu

Excellent Lägenhet med 1 Sovrum till salu i Sitges Town, Barcelona

  • Sovrum 1
  • Badrum 1
  • Boyta: 40m²

Denna fastighet är del av Center Sitges Apartments Lägenheter, Sitges Town, Barcelona. Visa detaljer om detta bostadsområde och andra fastigheter inom detta bostadsområde

Nybyggd lägenhet på cirka 40 m² i centrum av Sitges, mycket nära järnvägsstationen och centrum.

Bara 2 minuters promenad från tågstationen och alla tjänster som Sitges erbjuder, hittar vi denna 40 m² stora lägenhet med en privat terrass, stort sovrum, pentry och komplett badrum. Fastigheten är väldigt tyst, eftersom den vetter mot en lugn gata.

Detta hem är det perfekta utrymmet för att njuta av det avundsvärt medelhavsklimatet tack vare sin närhet till stranden. En unik möjlighet att förvärva en lägenhet i Sitges centrum, med modern inredning och mycket nära centrum och stranden.

Byggnaden är helt ombyggd och har vackra medelhavsfinisher.

Den här lägenheten är perfekt för att ha en bostad i centrala Sitges till ett konkurrenskraftigt pris. Det är också en intressant möjlighet för investerare som vill få en bra avkastning.

Kontakta oss för mer information eller för att ordna ett besök.

Läge

Denna byggnad ligger mycket nära centrum av Sitges och bara 2 minuters promenad från tågstationen. inom några minuters promenad hittar du alla tjänster: tågstationen, stormarknader, hälsocentret, butiker, barer och restauranger.

Sitges är en liten stad cirka 40 km sydväst om Barcelona, som är känd över hela världen för sin filmfestival och dess karneval. Det ligger i en privilegierad miljö mellan kullarna i naturparken Garraf och Medelhavet. Sitges är känt för sina stränder, gastronomi, golfbanor, småbåtshamnar och historiska platser.

SIT29018
215 000 €
Lägenhet Till salu

Liknande fastigheter till salu i Sitges

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA