STC28922
370 000 €
Lägenhet Till salu
31 tillgängliga bilder
STC28922
370 000 €
Lägenhet Till salu

lägenhet med 2 Sovrum till salu i Sant Cugat, Barcelona

  • Sovrum 2
  • Badrum 2
  • Boyta: 81m²

Denna vackra och mysiga lägenhet ligger i ett av de lugnaste bostadsområdena i Sant Cugat del Vallés, i bostadsområdet Las Lunas. Både med privat eller stadsbuss eller till fots, är lägenheten bara några minuter från stadens centrum, som erbjuder flera kollektivtrafikalternativ, som tågstationen Renfe 2 minuter bort, samt alla typer av tjänster, skolor och klubbar sporter

Detta fantastiska bostadsområde i Las Lunas har ett oändligt antal tjänster: ett biorum, ett lekrum med biljardbord, ett bibliotek, en gemensam pool med terrasser, en trädgård och en egen restaurang med rumsservice.

Så snart vi kommer in i lägenheten hittar vi en liten hall som ger tillgång till alla rum på hemmet. Först hittar vi ett av sovrummen som har eget badrum. Därefter finns det ett ljust och rymligt vardagsrum med tvåglasfönster som ger mycket trevlig utsikt och mycket ljus under dagen. Köket ligger alldeles intill vardagsrummet och vetter mot en korridor med inbyggda garderober. I slutet av hallen hittar vi master-sviten med omklädningsrum och badrum med dusch och badkar.

Lägenheten har elektriska fönsterluckor, trägolv, inbyggda garderober i alla rum, värme med radiatorer och luftkonditionering med kanaler.

Fastigheten har en parkeringsplats och ett bra storlek förråd.

Läge

Denna lägenhet ligger i Coll Favà-området, nära alla typer av tjänster såsom stormarknader (Caprabo) och en busshållplats som går till centrum och till Sant Cugat tågstation. Det är också mycket bra anslutet till motorvägen.

STC28922
370 000 €
Lägenhet Till salu

Liknande fastigheter till salu i Sant Cugat

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA