MAT29491
1 000 000 €
Plot Till salu
9 tillgängliga bilder
MAT29491
1 000 000 €
Plot Till salu

Excellent Plot till salu i Sant Andreu de Llavaneres, Barcelona

  • Totalyta 4 800m²

Dessa magnifika tomter ligger i en egendom som inkluderar alla tjänster, så de är redo att byggas.

Vi kan köpa partiet med fyra tomter eller hela gården plus en tomt. Se referens LFS7050 för att förstå hela paketet.

Sant Andreu de Llavaneres är en av de mest exklusiva städerna i Spanien. Det erbjuder mycket bra transportförbindelser och många tjänster, inklusive golfbanor, nautisk hamn, ridning etc.

Om din dröm är att bo några kilometer från Barcelona är det här en idealisk plats att utforma ett familjehem efter eget tycke.

Läge

Maresme-regionen ligger mellan Medelhavet och Serraladakusten, bara några kilometer norr om huvudstaden Barcelona. Dess kuster kännetecknas av långa sandstränder från vilka skogsklädda kullar stiger. Regionen är hem för många charmiga byar, både vid kusten och i det inre. Några av dem är Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt och Caldes d'Estrac.

Maresmekusten är känd för sina viner och gastronomi, varför den har många utmärkta vingårdar och restauranger. Turism är en av de viktigaste branscherna i området och erbjuder magnifika idrottsanläggningar som golfbanor, marinor och ridning. Dessutom kan du njuta av trevliga promenader och andra utomhusaktiviteter i dess naturparker.

Maresmekusten kommuniceras också mycket bra med Barcelona med tåg och väg. Det har också ett brett utbud av internationella skolor av hög kvalitet, vilket har bidragit till områdets ökade popularitet bland internationella investerare som letar efter en lugn plats nära Barcelona.

MAT29491
1 000 000 €
Plot Till salu

Liknande fastigheter till salu i Maresme kusten

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA