Bild av fastigheten
MAT26140
890 000 €
Plot Till salu
19 tillgängliga bilder
MAT26140
890 000 €
Plot Till salu

Plot till salu i Sant Andreu de Llavaneres, Barcelona

  • Totalyta 2 100m²

Tomt till salu i Sant Andreu de Llavaneres. Denna magnifika tomt, med enorm potential, ligger i Rocaferrera-utvecklingen.

Utnyttja möjligheten att bygga ett specialdesignat hem, helt efter eget tycke, i ett av de mest eftertraktade områdena i Sant Andreu de Llavaneres.

Denna magnifika tomt, med fantastisk utsikt, ligger mycket nära Rocaferrera Avenue, en av de mest eftertraktade platserna i staden. Tomten täcker 2100 m² mark till ett mycket konkurrenskraftigt pris.

Denna tomt ger dig möjligheten att bo i Maresme-regionen och njuta av dess klimat och gastronomi 365 dagar om året. Missa inte denna otroliga möjlighet.

Egenskaper

  • Havsutsikt
  • Utsikt över bergen

Läge

Liksom resten av städerna som utgör Maresme-regionen har Sant Andreu de Llavaneres ett utmärkt vägnätverk som underlättar tillgång till sevärdheter som staden Barcelona, bara 35 km bort. På samma sätt och i motsatt riktning kan vi på bara 30 minuter nå drömstränderna som drar den berömda Costa Brava. Staden har också bra kollektivtrafiktjänster.

Området och angränsande städer har många intressanta platser att besöka, från den antika romerska staden Iluro (Mataró) bara 15 minuter bort (födelseplats för den berömda modernistiska arkitekten Josep Puig y Cadafalch) till Fundació Palau, som rymmer en stor del av livet och arbetet för den viktiga katalanska figuren, Antoni Gaudí.

MAT26140
890 000 €
Plot Till salu

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA