LFS7075
3 900 000 €
Plot Till salu
18 tillgängliga bilder
LFS7075
3 900 000 €
Plot Till salu

Plot till salu i Sant Andreu de Llavaneres, Barcelona

  • Totalyta 6 146m²

6 146 m² stor tomt med fantastisk utsikt över Medelhavet, Barcelona och de omgivande kullarna. Att bygga en lyxig herrgård som erbjuder fullständig integritet

En chans att köpa en av de sista återstående tomterna av denna storlek i den mest exklusiva urbaniseringen vid Maresme-kusten. Landet drar nytta av en mild, sydlig orientering och dess läge högt på kullen innebär att utsikten är verkligen enastående.

Även om det säljs som en enda tomt, kunde köparen delas upp av köparen i två eller tre separata tomter. Den tillåtna byggbara ytan är 10% av tomtstorleken per våning upp till högst 2 våningar (plus källare). Fråga gärna för mer information.

Supermaresme-urbaniseringen har ett fantastiskt klimat, en 24-timmars privat säkerhetstjänst, en sportklubb för exklusiv användning av invånare och ligger nära 3 golfklubbar. Port Balis privata marina ligger bara 10 minuters bilresa bort, liksom de underbara stränderna i Caldes d'Estrac.

Barcelonas centrum kan nås inom 30 minuter med motorvägen och flygplatsen ligger cirka 45 minuter bort.

Supermaresme-egenskaper är lämpliga för aktiva, lyxköpare i toppen av marknaden som värderar deras integritet och vill ha nära tillgång till staden, stränderna och sportaktiviteter som området har att erbjuda, samtidigt som de bor i fridfulla, naturliga omgivningar.

Egenskaper

  • Havsutsikt
  • Utsikt över bergen
  • Trädgård
  • Utsikt

Läge

Byggnads tomt beläget i Maresme-kustens mest exklusiva urbanisering, Supermaresme.

Se fler fastigheter till salu på Maresme Coast

LFS7075
3 900 000 €
Plot Till salu

Liknande fastigheter till salu i Maresme kusten

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA