MAT24041
300 000 €
Plot Till salu
9 tillgängliga bilder
MAT24041
300 000 €
Plot Till salu

Excellent plot till salu i Sant Pol de Mar, Barcelona

  • Totalyta 160m²

160 m² stor tomt i Sant Pol de Mar, några meter från stranden och med möjlighet att bygga 3 bostäder.

Denna tomt på 160 m² ligger i centrum av Sant Pol de Mar, Barcelona, 80 m från stranden och järnvägsstationen, väl förbindad med väg.

Det är 42 km från Barcelona och 48 km från Girona, ett strategiskt läge med enkel tillgång till en av de bästa stränderna på kusten.

Denna mark tillåter dig att bygga tre bostäder, och det finns redan ett förprojekt tillgängligt. Det skulle vara följande: 2 fastigheter på 95 m² och en fastighet på 110 m² plus en trädgård på 50 m², alla med ett privat garage.

Denna referens är direkt relaterad till Bed and Breakfast med referens MAT24010. Med detta gemensamma köp skulle hotellet kunna utökas och tredubbla sin kapacitet.

Det finns få hotell i området och det skulle vara en stor möjlighet för investerare som vill ha en stark position inom sektorn, både för internationella turister och lokala besökare.

Kontakta oss för mer information.

Exclusivity

Fastighet endast tillgänglig med Lucas Fox

Egenskaper

  • Naturligt ljus
  • Utsikt
  • Konstruerat Område 160m²

Läge

Staden Sant Pol de Mar har ett fantastiskt läge, halvvägs mellan Barcelona och Girona, 42 km respektive 48 km. Det är idealiskt som en första bostad och en andra bostad.

Det ligger nära stränder som lockar både internationella och lokala turister. Varje dag kan du dra nytta av nöjet att gå längs stranden, som ligger bara 80 meter bort.

Fastigheten ligger i centrum av staden, nära affärer, tågstationen, bussar: du kan komma åt alla tjänster och bekvämligheter utan att behöva använda ett privat fordon.

MAT24041
300 000 €
Plot Till salu

Liknande fastigheter till salu i Maresme kusten

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA