MAT30096
3 880 000 €
Plot Till salu
8 tillgängliga bilder
MAT30096
3 880 000 €
Plot Till salu

Excellent plot till salu i Mataro, Barcelona

  • Totalyta 4 236m²

Tomt till salu i Mataró, med en maximal täthet för att bygga 50 bostäder. Beläggning i underjordiska golvet är tillåten för parkering, den maximala byggbara ytan kommer att vara 4 236 m², med ett maximalt bostadstak på 3 936 m² och ett tertiärtak på bottenvåningen på 300 m².

På samma sätt är tomtens största byggbara yta enligt planerna O.3a: huvudtak på 3 479 m² och kompletterande tak på 757 m².

Användningsvillkoren kommer att vara: enfamiljshus, flerfamiljshus, landsbygd, hotell, små, medelstora och stora butiker. Dessutom kan den vara avsedd för restaurering eller som rekreation, lager, industri I, II, III, välfärd, hälsa, sociokulturell, sport och administrativ. Slutligen kan den bland annat användas som parkeringsplats, jordbruk, boskap och skogsbruk.

Egenskaper

  • Naturligt ljus
  • Konstruerat Område 4 236m²

Läge

Denna tomt ligger i nervcentret i Maresme, i Mataró. Det har ett unikt läge, vars vägnät möjliggör åtkomst till de viktigaste sevärdheterna på det mest effektiva sättet. C-32 tar oss till staden Barcelona på bara 30 minuter, medan vi i motsatt riktning når de underbara stränderna på Costa Brava på 50 minuter.

Det är en mycket bekväm stad att bo i, både för sitt magnifika transport- och vägnät och för att erbjuda skolor och gymnasieutbildningar av alla slag, liksom TecnoCampus University.

Det har ett viktigt allmänt sjukhus och flera medicinska centra, liksom museer, köpcentrum och olika turistattraktioner.

På samma sätt representerar Mataró en kulturell destination eftersom dess gamla stad huserar byggnader av den viktiga arkitekten Josep Puig i Cadafalch, som är ett konstverk i sig.

MAT30096
3 880 000 €
Plot Till salu

Liknande fastigheter till salu i Maresme kusten

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA