Bild av fastigheten
Reserverad
MAT26241
360 000 €
Plot Till salu
12 tillgängliga bilder
MAT26241
360 000 €
Plot Till salu

Excellent Plot till salu i Mataro, Barcelona

  • Totalyta 1 098m²

1 098 m² tomt med fantastisk potential och fantastisk havsutsikt till salu i Mataró.

Lucas Fox presenterar denna intressanta möjlighet. Det är en 1098 m² tomt, som är helt platt och med ett oslagbart läge, i Mataró.

Det faktum att den är helt platt ger den en otrolig potential för att planera ett efterföljande byggprojekt. Ett utmärkt tillfälle att bygga dina drömmars hem, helt efter eget tycke, med anpassade ytor och med den perfekta layouten, enligt dina behov.

Byggnadsprocenten för tomten är 30%, vilket gör det möjligt att bygga ett hus på upp till 330 m². I enlighet med de fastställda standarderna måste det i förhållande till konstruktionens höjd vara en huvudvåning plus den nedre bottenvåningen, med en maximal höjd på 7 meter. På samma sätt måste det finnas ett minimum antal träd med avseende på återstående obebyggda m²: 1 träd var 150 m². Beläggningsgränsen på 30% kan ökas med 15% på grund av den otäckta konstruktionen av tillträde till bottenvåningen om det behövs. På samma sätt måste de åtgärder som anges i dokumentet angående avstånd till gata och grannar respekteras.

Vänligen kontakta för mer information.

Extras

  • 1098 m² tomt
  • Helt platt
  • Med havsutsikt
  • Med utsikt över bergen
  • Inom en utveckling

Läge

Denna tomt ligger i Mataró, i Maresme-regionen. Det är den perfekta platsen att bosätta sig, både för dess magnifika transport- och vägnätverk, samt för att erbjuda skolor och gymnasieskolor av alla slag, liksom TecnoCampus University.

Det har ett viktigt allmänt sjukhus och flera medicinska centra, samt museer, köpcentra och olika turistattraktioner. Och eftersom det är Mataró kan vi inte glömma den kultur som den innehåller, eftersom dess gamla stad rymmer byggnader av den viktiga arkitekten Josep Puig i Cadafalch som är ett konstverk i sig.

MAT26241
360 000 €
Plot Till salu

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA