International
Associate
GAV18599 Reducerat pris
850,000 Plot Till salu

Excellent Plot till salu i Gavà Mar, Barcelona

  • Sovrum 0
  • Badrum 0
  • Totalyta 1,410m²

Fantastisk platt tomt, redo att bygga vidare till salu på ett utmärkt läge i Gavà Marítimo

Denna magnifika tomt för en fristående byggnad ligger i ett privat och lugnt bostadsområde omgiven av tallar och bara 800 meter från stranden. Denna hörnplott är platt och klar för konstruktion.

Enligt Generalitat de Catalunyas stadsplan har tomten följande byggkaraktäristika:

* AVSNITT 20a / 11 (VIII) En familj
Tomt: 1 389 m²
Golvytaförhållande (0,50) = 694,5 m²
Mark täckning (0,20) = 277,8 m²
Höjd: 9,15 m
Golv: bottenvåning + 2 våningar
Gränser: Fram (8 m) - Sida (5 m) - Bakgrund (8 m)

Ett underbart område för par och familjer med barn, beläget nära kollektivtrafik och alla slags tjänster. El Prat internationella flygplats ligger bara 10 minuter bort. Bredvid det finns en plantskola, och den internationella skolan ligger 200 meter bort.

Distribution

Gavà Mar är bara en 20 minuters bilresa från Barcelonas centrum och 10 minuter från den internationella flygplatsen. en populär bostad för affärspendlare, familjer som vill flytta eller köpa fritidshus, liksom de som vill investera i fastigheter. Gavà Mar erbjuder det bästa av två världar: en stad med köpcentra, restauranger, barer och internationella skolor - och inte minst en kort bilresa från Barcelona - samtidigt som den ligger vid kusten i hjärtat av naturen, omgiven av doftande tallar med fantastisk utsikt över Medelhavet och bergen i Garraf nationalpark.

Läge

Gavà Mar är en charmig kuststad bara 20 minuters bilresa från centrum av Barcelona och 10 minuter från den internationella flygplatsen. En populär bostad för affärsresenärer, familjer som vill flytta eller köpa fritidshus samt de som vill investera.

Gavà Mar erbjuder det bästa från båda världar: en stad med köpcentrum, restauranger, barer och internationella skolor och en kort bilresa från Barcelona, samtidigt som den ligger vid kusten, omgiven av naturen. Från tallskogarna kan du skymta Medelhavet och bergen i Garraf nationalpark.

GAV18599 €850,000

Senaste nyheter och analyser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA