Vissa enhetbilder som visas är endast datorgenererade eller vägledande
BCN10971
€ 1,894,100
Takvåning Till salu
18 tillgängliga bilder
BCN10971
€ 1,894,100
Takvåning Till salu

Nybyggd Lägenhet med 5 Sovrum med 134m² terrass till salu i Esplugues, Barcelona

  • Sovrum 5
  • Badrum 3
  • Boyta: 162m²
  • Terrass 134m²

Denna fastighet är del av DIAGONALT 4 Lägenheter, Esplugues, Barcelona. Visa detaljer om detta bostadsområde och andra fastigheter inom detta bostadsområde

Exklusiv nybyggd lägenhet till salu i en utveckling med utmärkta gemensamma faciliteter i Esplugues, Barcelona.

Denna exklusiva helt nya utveckling ligger på över en hektar privat mark och erbjuder lyxhus i Esplugues, Barcelona, där invånarna kan vakna upp varje dag för att se solen stiga över havet och staden från bekvämligheten i sitt eget hem, på kanten av Collserola Natural Park.

På de säkra, gateda gemensamma markerna hittar vi pooler, solplatser, grönområden och padelbana medan det inre gemensamma området erbjuder en vacker inomhuspool, ett fitnessområde och en möteklubb. Parkeringsplatser och förråd finns också, och denna byggnad har intelligent konstruktionsteknik, 24-timmars säkerhet och en concierge-service för fullständig sinnesfrid.

Denna imponerande lägenhet på sjunde våningen, 162 m² stor, erbjuder ett vardagsrum och matsal med tillgång till en terrass, ett kök, 5 sovrum och 3 badrum. De fantastiska terrasserna på 134 m² är utmärkta utomhusutrymmen för att koppla av och njuta av Barcelonas avundsvärda klimat.

Ett exklusivt helt nytt hem i en avancerad utveckling med enastående gemensamma faciliteter. Kontakta oss för mer information.

Distribution

  • Vardagsrum-matsal med tillgång till terrass
  • Kök
  • 5 sovrum
  • 3 badrum

Läge

Barcelona är utan tvekan en av de mest eftertraktade destinationerna i Europa, välkänd för sin arkitektur, kreativitet och framtänkande kultur.

Diagonalt finns i den lugna miljön Collserola, i Finestrelles-området i Esplugues de Llobregat, en exklusiv stadsdel med några av de bästa bekvämligheterna i staden, såsom den tyska skolan och American School, bostaden för Freedman Institute, Royal Polo Club, Barcelona Tennis Club och det nya privata sjukhuset Ciutat Diagonal. Det är också ett strategiskt område för åtkomst till och från centrum. Här kan invånarna njuta av att bo i privilegierade omgivningar med staden i närheten.

BCN10971
€1,894,100
Takvåning Till salu

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA