GAV37264
1 200 000 €
Plot Till salu
10 tillgängliga bilder
GAV37264
1 200 000 €
Plot Till salu

Excellent plot till salu i Bellamar, Barcelona

 • Totalyta 2 202m²

Tomt på mer än 2 200 m2, med många möjligheter att bygga ett hus, till salu, i Bellamar

Stor tomt på 2 202 m2 och har stor potential att bygga flerfamiljsbostad. Marken ligger i ett urbaniserat område med all service: vattenförsörjning, el, naturgas, avlopp, trottoarer och offentlig belysning.

Tomten uppfyller flerfamiljsförordningen 20a\6, enligt vilken 6 lägenheter om 150 m2 vardera kan byggas, fördelade på bottenvåningen plus två våningar.

Idag har marken en bebyggd yta på 340 m2 för lager och kontor för industriellt bruk.

Marken ligger i det privilegierade området Bellamar, i ett utmärkt läge, ett stenkast från Castelldefels strand. Denna speciella tomt är mycket bra ansluten, 1 minut från Castelldefels kollektivtrafikstation med anslutning till Barcelona. Tomten ligger också 1 minut från de bästa restaurangerna i Castelldefels och stormarknader. Det utmärkta vägnätet gör att Barcelona ligger 20 minuter bort med bil och flygplatsen ligger bara 15 minuter bort, eftersom den ligger bredvid Castelldefels och är lättillgänglig från motorväg C-32. Från tomten har vi nära till prestigefyllda internationella skolor, som British School och LFG Bon Soleil.

Egenskaper

  Läge

  Denna tomt ligger i urbaniseringen Bellamar, mycket eftertraktad tack vare dess perfekta läge nära stranden, med enkel tillgång till Barcelona. Detta gör det till ett populärt val bland fotbollsspelare och skådespelare, såväl som andra high-end invånare, som vill kombinera sitt arbete i Barcelona med en strandlivsstil utomhus och en fantastisk miljö för en familj.

  GAV37264
  1 200 000 €
  Plot Till salu

  Liknande fastigheter till salu i Castelldefels

  Inte exakt vad du letar efter?

  Se liknande egenskaper

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  PRENUMERERA PRENUMERERA