Detta foto är från utvecklingen och motsvarar inte denna specifika enhet.
Såld
BCN19787
390 000 €
Lägenhet Såld
9 tillgängliga bilder
BCN19787
390 000 €
Lägenhet Såld

Excellent Lägenhet med 2 Sovrum med 24m² terrass till salu i Vila Olimpica

  • Sovrum 2
  • Badrum 1
  • Boyta: 68m²
  • Terrass 24m²

Denna fastighet är del av Les Arts Lägenheter, Vila Olimpica, Barcelona. Visa detaljer om detta bostadsområde och andra fastigheter inom detta bostadsområde

En ny bostadsutveckling på Lägenheter till salu i Vila Olimpica, Barcelona med ett start pris på 410,000 € och renderings värde på 7%

Denna lägenhet med 2 sovrum är en del av en ny utveckling, som ligger nära Plaça de les Glòries och den framtida Plaça de Les Arts. Utvecklingen erbjuder magnifika, högkvalitativa hem i Barcelonas moderna 22 @ distrikt, i Poblenou, ett lugnt och modernt område som har blivit Barcelonas tekniska, konstnärliga och innovativa centrum.

Lägenheten har 2 sovrum och 1 badrum, fördelat på dag och natt. När vi går in i fastigheten, till vänster, hittar vi de 2 sovrummen och det delade badrummet, och till höger köket med en central ö som vetter mot det rymliga vardagsrummet. Både vardagsrummet och sovrummen har tillgång till en 24 m² stor terrass.

Hemmet har utformats med största omsorg för att skapa ett urbant och modernt hem, såväl mysigt som varmt. Huset har stora och öppna ytor, ett badrum med högkvalitativa ytor och ett fullt utrustat kök. Dessutom är sovrummen utvändiga och drar nytta av rikligt med naturligt ljus.

Lägenheten har finish och tillbehör som garanterar maximal komfort, inklusive varm och kall luftkonditionering, trägolv och solenergi.

Dessutom erbjuder byggnaden parkeringsplatser tillgängliga.

En fantastisk investeringsmöjlighet.

Distribution

  • Entréhall
  • Vardagsrum
  • Öppet kök
  • 2 sovrum
  • Badrum
  • Terrass

Läge

Denna nya utveckling är belägen i 22 @, i Poblenou-området, ett av de mest uppåtgående områdena i Barcelona. Det gamla industriområdet i staden är nu det tekniska och innovativa centrum i huvudstaden, med gamla rehabiliterade fabriker som har blivit hem för konstnärer, designers och unga företagare, som ger en unik kreativ atmosfär.

Detta grannskap har stormarknader, lokala butiker och alternativa butiker, även om det också ligger nära shoppingcentret Glòries och Els Encants, en av de mest kända begagnade marknaderna i Europa.

Det är nära havet, några minuter från stranden Bogatell och Mar Bella, mycket tystare och renare än andra mer centrala stränder. Området drar också nytta av två stora gröna områden, Parc de Poblenou och Parc Central de Poblenou, perfekt för en promenad eller för utomhussport.

Kollektivtrafikförbindelser är också utmärkta med tunnelbana (linje L4), buss och spårvagn, för enkel åtkomst till resten av staden.

BCN19787
390 000 €
Lägenhet Såld

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA