Detta foto är från utvecklingen och motsvarar inte denna specifika enhet.
BCN19769
630 000 €
Lägenhet Till salu
9 tillgängliga bilder
BCN19769
630 000 €
Lägenhet Till salu

Excellent Lägenhet med 4 Sovrum med 25m² terrass till salu i Vila Olimpica

  • Sovrum 4
  • Badrum 2
  • Boyta: 119m²
  • Terrass 25m²

Denna fastighet är del av Les Arts Lägenheter, Vila Olimpica, Barcelona. Visa detaljer om detta bostadsområde och andra fastigheter inom detta bostadsområde

Spektakulär nybyggd lägenhet med 4 sovrum, 2 badrum och tillgång till en stor terrass i Poblenou, en trevlig promenad från stranden.

Denna lägenhet med 4 sovrum är en del av en ny utveckling nära Plaça de les Glòries och den framtida Plaça de Les Arts. Denna utveckling erbjuder fantastiska högkvalitativa bostäder i 22 @ distriktet i Barcelona, i Poblenou, ett lugnt och modernt grannskap som har blivit det tekniska, konstnärliga och innovativa centrum i Barcelona.

Lägenheten består av 4 sovrum och 2 badrum, med ett dag- och nattområde. När vi kommer in i lägenheten hittar vi 3 sovrum: 2 dubbelrum och 1 singel, med delat badrum. I slutet av korridoren ligger sovrummet, som har ett privat badrum och tillgång till terrassen. I den andra änden av lägenheten finns kök, vardagsrum och matsal, som också vetter mot den fantastiska terrassen, en idealisk plats att njuta av stadens varma klimat.

Fastigheterna har utformats med största omsorg för att skapa moderna, mysiga och varma stadshus. De har rymliga vardagsrums-matsalar, badrum med högkvalitativa ytor och utrustade kök. Dessutom har de yttre vardagsrummen nytta av rikligt med naturligt ljus.

Lägenheterna har ytor och tillbehör som garanterar maximal komfort, inklusive varm och kall luftkonditionering, trägolv och solenergi. Dessutom erbjuder byggnaden parkeringsplatser.

En stor investeringsmöjlighet.

Distribution

  • Vardagsrum
  • Kök
  • 2 dubbelrum
  • Enkelrum
  • Komplett badrum
  • Sovrum med privat badrum

Läge

Denna nya utveckling är belägen i 22 @, i Poblenou-området, ett av de mest uppåtgående områdena i Barcelona. Det gamla industriområdet i staden är nu det tekniska och innovativa centrum i huvudstaden, med gamla rehabiliterade fabriker som har blivit hem för konstnärer, designers och unga företagare, som ger en unik kreativ atmosfär.

Detta grannskap har stormarknader, lokala butiker och alternativa butiker, även om det också ligger nära shoppingcentret Glòries och Els Encants, en av de mest kända begagnade marknaderna i Europa.

Det är nära havet, några minuter från stranden Bogatell och Mar Bella, mycket tystare och renare än andra mer centrala stränder. Området drar också nytta av två stora gröna områden, Parc de Poblenou och Parc Central de Poblenou, perfekt för en promenad eller för utomhussport.

Kollektivtrafikförbindelser är också utmärkta med tunnelbana (linje L4), buss och spårvagn, för enkel åtkomst till resten av staden.

BCN19769
630 000 €
Lägenhet Till salu

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA