BCN48902 1 400 000 € Lägenhet till salu

Excellent lägenhet med 5 Sovrum med 31m² terrass till salu i Turó Park, Barcelona

 • Sovrum 5
 • Badrum 3
 • Planlösning 215m²
 • Terrass 31m²

Unik möjlighet på av. Diagonal! Exteriör lägenhet med tre vindar med 215 m² och en stor terrass.

lägenhet viktigaste huvuddrag

 • Terrass
 • Portvakt
 • Parkering
 • Utsikt över staden
 • Uppvärmning
 • Luftkonditionering
 • Larmsystem
 • Exteriör
 • Balkong
 • Planlösning 215m²
 • Konstruerat Område 215m²
 • Boende yta 182m²

Vad du behöver veta om den här lägenhet

Till salu spektakulär lägenhet på den prestigefyllda avenyn. Diagonal. Denna rymliga lägenhet på 215 m² erbjuder en utmärkt planlösning som inkluderar fem yttre rum, vilket garanterar ljus och ventilation i varje hörn.

Den har två kompletta badrum och en gästtoalett för maximal komfort för invånarna. Det stora vardagsrummet kan anslutas till köket för att skapa en öppen och modern yta på 70 m 2 med direkt tillgång till en charmig 30 m² terrass där du kan njuta av utomhus och utsikt över staden.

En av de största fördelarna med den här egenskapen är dess mångsidighet. Eftersom den inte har huvudväggar kan den renoveras och fördelas efter köparens smak, vilket innebär oändliga anpassningsmöjligheter för att anpassa den efter deras behov och preferenser.

Missa inte denna möjlighet att bo i ett av de mest eftertraktade områdena i staden! Kontakta oss för mer information och för att boka ett besök.

Lägenhet till salu

Extras

· Utomlands

· Fem rum

· Tre badrum

· Orientering mot tre vindar

· Hiss

· Valfritt garage

Turó Park, Barcelona: Var den här bostaden är belägen

Turó Park ligger i ett av de mest exklusiva och prestigefyllda områdena i Barcelona och är synonymt med elegans, lugn och livskvalitet. Detta charmiga kvarter kännetecknas av sina stora grönområden, sitt kulturutbud och sin närhet till ett brett utbud av tjänster och sevärdheter.

En urban oas: Turó Park

Hjärtat i kvarteret är Turó Park, en vacker trädgård designad på 1930-talet som har blivit en referens- och mötesplats för invånare och besökare. Med sin landskapsdesign, dammar, skulpturer och frodig vegetation erbjuder den en perfekt miljö för promenader, avkoppling eller utövande av utomhussporter. Det är en idealisk plats för familjer, med lekplatser för barn och utrymmen för picknick.

Kultur och fritid till hands

Turóparken är omgiven av ett rikt kulturellt utbud. I närheten finns några av stadens viktigaste konstgallerier, samt teatrar och biografer som inkluderar varierad och kvalitativ programmering. Området är också känt för sina exklusiva butiker och designerbutiker, som gläder dem som verkligen älskar mode.

Förstklassig gastronomi

Gastronomi i Turó Park är en annan av dess stora attraktioner. Här kan du hitta ett brett utbud av restauranger och kaféer som erbjuder allt från traditionell katalansk mat till de mest innovativa och signaturförslagen. Tapasbarer, hantverkskonditorier och lokala marknader är också en del av charmen i detta område, med färska, högkvalitativa produkter.

Tjänster och uppkoppling

Området är perfekt utrustad med alla nödvändiga tjänster för ett bekvämt och praktiskt liv. Det finns ett utmärkt urval av skolor, både offentliga och privata, såväl som medicinska och sportcentra. Dessutom har området mycket goda förbindelser med resten av staden tack vare sin närhet till viktiga kommunikationsvägar och kollektivtrafik.

Lyxigt och exklusivt boende

Att bo i Turó Park är synonymt med exklusivitet. Området är hem för några av de mest lyxiga fastigheterna i Barcelona, med byggnader som kombinerar elegans och modernitet. Lägenheterna och takvåningarna i detta område erbjuder stora utrymmen, spektakulära vyer och en atmosfär av lugn som är svår att hitta i andra delar av staden.

Fastighetens energicertifikat

Fastighetens energicertifikat E

BCN48902 1 400 000 € Lägenhet till salu

Liknande fastigheter till salu i Barcelona city

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper