Detta foto är från utvecklingen och motsvarar inte denna specifika enhet.
BCN29367
Pris vid förfrågan
Lägenhet Till salu
7 tillgängliga bilder
BCN29367
Pris vid förfrågan
Lägenhet Till salu

Nybyggd lägenhet med 3 Sovrum med 121m² terrass till salu i Sarrià, Barcelona

 • Sovrum 3
 • Badrum 4
 • Planlösning 379m²
 • Terrass 121m²

Denna fastighet är del av Casa Grases Lägenheter, Sarrià, Barcelona. Visa detaljer om detta bostadsområde och andra fastigheter inom detta bostadsområde

En ny bostadsutveckling på Lägenheter till salu i Sarrià, Barcelona

Lucas Fox är glada över att presentera den nya utvecklingen Casa Grasses, som ligger i Sarrià, en privilegierad del av Barcelona, på grund av dess många grönområden och tjänster. Det är en stor restaurerad historisk byggnad från 1700-talet med en Noucentisme-stil och arkitektur av stort historiskt värde, som bevarar tidstypiska element som smidesräcken, högt i tak, stora arkadgallerier och tidstypiska avslutningar. I byggnaden hittar vi 3 fastigheter och i samma inhägnad är en nybyggnad införlivad, ett enfamiljshus med trädgård och pool.

Bostäderna, trots att de ligger i en historisk byggnad, presenterar en modern och funktionell design, samt elegant, alla med de bästa materialen och med stora öppna ytor. I sin tur stoltserar de med vackra tidstypiska detaljer, som restaurerade mosaikgolv och taklister. På samma sätt njuter de av rikligt med naturligt ljus och tillgång till arkadgallerierna och terrasserna. Varje hem kommer att ha sin egen privata pool.

Byggnaden har en stor parkeringsyta från vilken varje bostad kommer att ha upp till 3 parkeringsplatser.

Bland dess kvaliteter kan vi lyfta fram dess utmärkta värme- och akustiska isolering, med fasader av utmärkta isoleringsmaterial, samt fönster med träramar och termisk brytning med dubbelglas. De moderna köken är fullt utrustade med stora skåp och inbyggda vitvaror från de ledande varumärkena. Badrummen har de bästa toaletterna och utrustningen.

Kontakta Lucas Fox för mer information.

Höjdpunkter:

 • 3 bostäder
 • 1 enskild familjebostad
 • Restaurerad historisk byggnad
 • Garage och förråd
 • Privilegerad plats

Egenskaper

 • Planlösning 379m²
 • Boende yta 297m²
 • Gemensamt område 447m²

Läge

Den nya utvecklingen Casa Grases ligger i ett privilegierat område i Barcelona, i stadsdelen Sarrià. Närmare bestämt ligger det i hjärtat av kvarteret med flest grönområden i Barcelona, vid foten av naturparken Sierra de Collserola och intill en av de största parkerna i distriktet: parken Joan Reventós.

Det ligger i ett kvarter med en egen och utvald karaktär där du kan njuta av en hög livskvalitet. På samma sätt har den alla typer av tjänster för ditt dagliga liv, såväl som ett brett utbud av förbindelser, antingen med kollektivtrafik eller med bil, med tillgång till huvudvägarna som förbinder Barcelona med flygplatsen och med andra turistmål såsom Costa Brava, Pyrenéerna och resten av halvön.

BCN29367
Pris vid förfrågan
Lägenhet Till salu

Liknande fastigheter till salu i Barcelona city

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA